Ръководство за контрол на стрелбата
CS:GO

Ръководство за контрол на стрелбата

Контролирането на спрея ви е едно от най-важните и фундаментални неща в CS:GO.

Всяко оръжие в Counter-Strike:Global Offensive има свой уникален спрей модел, който изисква определени умения, за да можеш да го контролираш за да убиваш противниците си.

Всеки клас оръжия има различна трудност на спрея: Пушките, като AK47, M4A4 и подобни са най-трудни за контролиране, след тях са автоматите (SMG), като MAC10, UMP-45, P90 и тн., а пистолетите и леките картечници са най-лесни за контролиране.

Например, вие трябва физически да преместите мишката си надолу, когато стреляте с АК47. След първите 10 патрона, трябва да преместите мишката надясно за още 10 патрона и след това наляво за още около 5, като останалите 3-4 отиват отново вдясно, но едва ли има човек, който може да реагира толкова бързо, че да пресметне къде ще отидат последните 5 патрона от спрея му.

Пример:


Снимка: www.csgoskills.com

Ето и къде трябва да отива мишката ви, за да може спрея ви да отива в една точка:


Снимка: www.csgoskills.com

Спрей моделите за всяко оръжие може да намерите на сайта на CSGOSkills
Изключително важно е да се научите как да стреляте, ако искате да имате успех в CS:GO. Counter-Strike е една от игрите, в които "само най-добрите оцеляват", то ест ако опонентът ви стреля по-добре от вас, то той ще ви надвие в 9 от 10 случая.

Искате да тренирате спрея си?
Ние ще ви помогнем!

Може да си изтеглите "Recoil Master - Spray Training".
След като влезнете на тази карта, пред вас ще виждате една стена. Може да се упражнявате върху нея, като там има различни опции, които може да използвате, за да виждате, примерно, къде ви отиват патроните.
Ако искате да изберете определена опция, просто стрелнете по избора си.

Good luck, HAVE FUN и се наслаждавайте, докато убивате лошите в играта!

Няма коментари

Напиши коментар