dennis се завръща в състава на NiP
CS:GO

dennis се завръща в състава на NiP

Dennis "dennis" Edman се завръща в състава на Ninjas in Pyjamas, обявиха от шведската организация.

28-годишният играч се завръща, след месец прекаран в почивка, за да си върне старото място в отбора, което беше временно заето от William "draken" Sundin, като причината dennis да отсъства беше умора, с която не е могъл да се справи, заради тежкия график на отбора.

Draken изигра два LAN турнира с отбора на Ninjas in Pyjamas, като stand-in - BLAST Pro Series Sao Paulo и StarSeries i-League Season 7, където отборът завърши четвърти и 5-8, респективно.


dennis се завръща в състава на NiP, след едномесечна пауза

Със завръщането на dennis в състава, draken е освободен от задълженията си с NiP и вече е свободен агент, като ще търси нов отбор, който да представлява.

"Месец време, което беше достатъчно да се отпусна и да се успокоя . Това беше нужно да се случи, но стига толкова" - каза Dennis на сайта на NiP.

"Нямам търпение да се върна обратно, беше ми много трудно да гледам всичките игри на отбора от вкъщи. Всичко, което исках беше да се върна във сървъра и да им пръсна главите!"

"Въпреки всичко, вярвам, че това ще ми помогне, както на мен, така и на отбора да станем по-добри отпреди да взема тази почивка. Повече Major-и, по-добри позиции в световната ранглиста и още много страхотни игри предстоят. Дано да сте готови, дами и господа!"

След промените, NiP изглеждат по следния начин:

Sweden Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sweden Patrik "f0rest" Lindberg
Sweden Fredrik "REZ" Sterner
Sweden Jonas "Lekr0" Olofsson
Sweden Dennis "dennis" Edman

Sweden Faruk "pita" Pita (треньор)

Очакаме още информация по случая с draken. Не знам колко добра идея беше това да изоставиш отборът на Ex6TenZ и ScreaM, за да играеш още един месец в NiP. Draken имаше шанс да подпише договор с организация, заедно с тях. Бъдещето вече не му е ясно и не знам точно какъв му е бил планът. Предстои да разберем.

А дотогава, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар