device е MVP на ELEAGUE Premier
CS:GO

device е MVP на ELEAGUE Premier

Звездата на Astralis - Nicolai "device" Reedtz е носителят на приза най-полезен играч (MVP), на ELEAGUE Premier.

22-годишният играч изигра още един страхотен турнир, като водеше отбора с 1.57 рейтинг във финала и помагайки на Astralis да спечелят убедително, с 2-0 срещу Liquid.

Играта на device във финала вдигна рейтинга му до 1.44 - неговият най-висок на голямо събитие. Той, също така водеше в статистиките на отбора, от самото начало на турнира.

Други играчи, които заслужават да бъдат споменати са Keith "NAF" Markovic (1.24 рейтинг) и Russel "Twistzz" Van Dulken (1.23), както и Lukas "gla1ve" Rossander, вторият най-добър играч на Astralis, с 1.19 рейтинг.

Освен първенец по рейтинг, device водеше и в още няколко категории - KDD (+75), разлика в нанесени и получени щети (23.9), убийства на рунд (0.91) и убийства с AWP на рунд (0.45). Също така, той е и най-добрият в първите дуели на рундовете, като има 73.8% успеваемост, което най-близко до него се приближава Nikola "NiKo" Kovac, който има 58.5%.

Това е седмият MVP медал в кариерата на device и втори от началото на годината, като той успя да го грабне и след ECS Season 5 Finals, където Astralis отново победиха Liquid във финала.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар