Device е MVP на EPL Season 8 Finals
CS:GO

Device е MVP на EPL Season 8 Finals

Nicolai "device" Reedtz беше удостоен с титлата за най-полезен играч на турнира ESL Pro League Season 8 Finals.

23-годишният играч спечели наградата с 1.26 среден рейтинг в цялата кампания на Astralis в Оденсе, като това е четвъртият най-висок рейтинг на турнира.

Keith "NAF" Markovic, който имаше 1.31 рейтинг на турнира, беше начело в класацията за наградата след първите две карти на финала, но след като device вдигна нивото на Inferno и Dust2, наградата отиде при датчанина.


device печели своята седма MVP награда за 2018

Датският снайперист е топ играчът на Astralis в груповата фаза на турнира срещу ViCi и Hellraisers, като постигна най-високо ниво в полуфиналната победа над mousesports с 2-0 и 1.75 рейтинг.

Device, който е в топ 5 на пет категории, води в класацията за отварящи рунда убийства - 49, а сега печели 12-я си MVP медал и седми за 2018. Неговите предишни медали от тази година идват от ECS Season 5 Finals, ELEAGUE Premier, FACEIT Major, BLAST Pro Series Istanbul, IEM Chicago и ECS Season 6 Finals.

Датчанинът е един от най-консистентните играчи за 2018-та година, като неслучайно вече има седем MVP награди. В интервюто след мача с Liquid той сподели, че не се чувства сякаш той е направил всичко до тук, ами когато той играел зле, неговите момчета играели на сто процента.

Ние самите не забелязваме толкова device като играч, който да прави невероятни отигравания, за разлика от s1mple, например, но device почти винаги излиза начело в класациите по статистики, а числата не лъжат!

На финалите той постигна положителен рейтинг в доста от случаите, като само в три срещи имаше отрицателен - първата среща срещу Liquid на Inferno (0.77) и втората среща срещу Liquid на Train (0.69) и на Mirage (0.81). 

На полуфинала срещу mousesports device постигна рейтинг от 1.72 на Mirage и 1.82 на Inferno, като направо унищожи "мишките" и помогна на отбора си да подсигури мястото си на финала срещу Liquid.

Какво мислите вие? Заслужаваше ли device да стане MVP на ESL Pro League Season 8 Finals или друг човек трябваше да грабне медала? Определено Lukas "gla1ve" Rossander се представи блестящо на финала, но Keith "NAF" Markovic също блестеше.

Гледахме един от най-интересните финали за 2018 година, а тепърва ни очаква 2019!

Напишете в коментарите кой е бил вашият фаворит за спечелването на медала за най-полезен играч на събитието. И както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар