dracU беше уволнен от Tempo Storm заради VAC BAN
CS:GO

dracU беше уволнен от Tempo Storm заради VAC BAN

Треньорът на Tempo Storm Larratz "dracU" Dominguez беше уволнен от организацията, след като се разбра, че има акаунти, които са баннати от защитната система на Valve.

Решението беше взето, веднага след като Tempo Storm получиха потвърждение от Valve, че акаунтите, които са баннати са наистина собственост на техния треньор, което означава че той ще бъде баннат и от всички турнири, в които Valve имат участие.

В изявление, Северноамериканците подчертаха, че "тази информация не е била налична по време на процеса на наемане" и че VAC бановете влизат "в разрез с ценностите на Tempo Storm и техния интегритет."

Испанският треньор, който работи в x6tence и Wololos, преди да се присъедини към Tempo Storm остава празно място в организацията, която ще трябва да намери заместник, в най-скоро време.

"За да сме наясно, никой от отбора не знаеше за ситуацията на dracU,"

"Веднага, след като чухме слуховете, ние говорихме с него и той беше напълно честен с нас. Междувременно Valve се свързаха с нашия мениджър - Hampus, който потвърди, че dracU е cheat-вал. Веднага след това, знаейки че е извън отбора, dracU ни каза, че никога не е целял това да ни афектира някак си.

Лично аз съм тъжен, защото мислех че той има потенциал, като треньор, помагаше ни много и беше много посветен. - характеристики, които срещаш трудно в днешни дни. Това, което искам да кажа е, че му пожелавам само най-доброто, той се държеше фантастично с нас."

Tempo Storm, които ще участват на Moche XL Esports събитието, в Лисабон, от 9-ти до 10-ти юни, имат следния състав:

Estonia Kevin "HS" Tarn
Portugal Ricardo "fox" Pacheco
Spain Christian "loWel" Garcia Antoran
Poland Paweł "innocent" Mocek
Spain Aitor "SOKER" Fernández

Няма коментари

Напиши коментар