Draken ще играе за NiP на мястото на Dennis
CS:GO

Draken ще играе за NiP на мястото на Dennis

Шведската организация обяви пристигането на William "draken" Sundin, който ще играе в следващите турнири за отбора, на мястото на Dennis "dennis" Edman.

В официално изявление, NiP казаха, че dennis "изпитва проблеми с умората, заради тежкия график последно време" и заради това са решили да му дадат почивка.


draken ще носи фланелката на NiP отново

dennis ще мине медицински прегледи в близките дни, но не се знае колко време ще продължи почивката му. Междувременно NiP ще използват техния бивш играч draken, който ще вземе позицията на основен снайперист в отбора. draken доскоро игра заедно с Hampus "hampus" Poser и Adil "ScreaM" Benrlitom в отбора на Uruguay.

Отборът така и не намери нов дом, който да представлява и продължи да се подвизава със същото име на различни турнири. След като draken вече ще играе за NiP, не сме сигурни точно какво ще се случи с Uruguay, но ще ви държим в течение.

 

NiP написаха следното изявление по трансфера:

Нашият играч Dennis "dennis" Edman има проблеми с умората, заради натоварения график последно време. За да не стане по-голям проблемът, взаимно решихме Dennis да си вземе почивка и да се възстанови, преди да се завърне. Графикът на Counter-Strike отбора е доста натоварен и ние не искаме да поемаме рискове със здравето на нашите играчи. Dennis ще премине медицински прегледи в идните дни и ще се завърне, след като се почувства готов.

Докато Dennis се възстановява, ние приветстваме едно познато лице в отбора за идващите събития. Радваме се, че намерихме заместник в лицето на William "draken" Sundin, който ще заеме позицията на снайперист в отбора на нинджите. По време на предишния престой на draken в отбора, NiP успяха да спечелят IEM Oakland. Нямаме търпение да видим нашите момчета в идващите събития, и ще държим феновете ни в течение с прогреса на Dennis.

След тази промяна, отборът на NiP ще изглежда така:

Sweden Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sweden Patrik "f0rest" Lindberg
Sweden Fredrik "REZ" Sterner
Sweden Jonas "Lekr0" Olofsson
Sweden William "draken" Sundin (stand-in)

Sweden Faruk "pita" Pita (треньор)
Sweden Dennis "dennis" Edman (почивка)

Какво мислите за новата промяна в NiP? Дали Lop ще е доволен?! Очакваме отговор все още от него, на който да се посмеем дружно.

А докато Lop ни отговори и разберем точно какво ще стане с Uruguay, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар