DreamHack Masters Malmo се завръща с 250 хил. долара награден фонд
CS:GO

DreamHack Masters Malmo се завръща с 250 хил. долара награден фонд

DreamHack обявиха изданието си в Малмьо за 2019 година, а 16 отбора ще се борят за 250 хил. долара.

Това ще бъде третото DreamHack Masters събитие, което ще се проведе в шведския град, който беше и първата спирка в историята на това събитие, през 2016, и третият турнир, година по-късно.

През 2018, Марсилия и Стокхолм бяха избрани за домакини на Masters събитието.


Малмьо ще посрещне третото си DreamHack Masters събитие

Шведското събитие ще се проведе, като част от Malmo Game Week festival и ще бъде разделено на две чсти. Груповата фаза ще се проведе в MalmoMassan exhibition and convention center и ще бъде отворено за публиката, докато плейофите ще се проведат пред публика в Malmo Arena, която посрещна и предишните две събития, от 4-6 октомври.

"Малмьо беше домакин на първият DreamHack Masters турнир и така той има специално място в сърцата ни, включително и легендарната победа на NiP на родна земя" - каза Michael Van Driel, главен продуктов ръководител на DreamHack AB.

"Много сме развълнувани, че CORSAIR DreamHack Masters ще се завърне в Malmo Arena и феновете може да очакват най-доброто преживяване, като ние ще увеличим събитието на три дни в арената и ще продължим да правим подобрения за да може хората да се чувстват по-добре."

DreamHack Masters Malmo ще включи 16 отбора, като детайлите около тях ще се пуснат в следващите няколко седмици. Билетите за събитието ще бъдат пуснати за продажба на 24 май.

Изявлението идва по време на подготовката за първото Masters събитие за 2019 в Далас, Тексас, САЩ. The Kay Bailey Huchison Convention Center ще бъде домакин на събитието между 28 май и 2 юни, като това е втората северноамериканска спирка на събитието в историята му, а 16-те отбора са вече ясни:

United States Liquid
Finland ENCE
Denmark North
France Vitality
United States NRG
Bulgaria Windigo
Brazil FURIA
China TYLOO

Europe FaZe
Australia Renegades
Sweden fnatic
Sweden NiP
United States Cloud9
France G2
Argentina Isurus
Thailand Lucid Dream

Българите от Windigo ще се изправят срещу световни сили, като Liquid, FaZe, Fnatic, NiP, така че очакваме много екшън и пожелаваме успех на нашите момчета!

Вие какво мислите, дали българите могат да се докажат, като топ отбор и да стигнат до по-напредналата фаза в турнира, а защо не и да го спечелят? Напишете вашето мнение в коментарите.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар