DreamHack Masters за първи път с издание в Далас, САЩ
CS:GO

DreamHack Masters за първи път с издание в Далас, САЩ

Шведската продуцентска компания DreamHack, собственост на Modern Times Group (MTG), обяви следващото издание на DreamHack Masters турнира, което ще бъде проведено в Далас, САЩ.

Събитието DreamHack Dallas ще се състои между 31-ви май и 2-ри юни догодина, включвайки и плейофите на DreamHack Masters турнира. Турнирът ще има закрита за публика групова фаза, която ще се състои от 28-ми до 30-ти май. Общият награден фонд на турнира ще бъде 250 000 долара.

Главният изпълнителен директор Marcus Lindmark на DreamHack коментира:

"Радваме се, че сега можем да донесем емоциите и изживяването на DreamHack в Далас, тъй като знаем, че ние имаме добър брой последователи в града. За мен Далас е град, известен с многобройните си спортни отбори и е център за спортни състезания както в Тексас, така и в цяла Америка. Конгресен център "Kay Bailey Hutchison" е вдъхновяващо място и ние сме сигурни, че това ще ни помогне да създадем още по-добро събитие за нашите северноамерикански посетители с най-големия отпечатък в САЩ досега."

Плейофите на турнира ще се проведат в Конгресен център "Kay Bailey Hutchison", точно до DreamHack Dallas фестивала.

Изпълнителният директор Monica Paul на Dallas Sports Commission коментира:

"Радваме се да приветстваме DreamHack в Далас. Това събитие е нещо ново за нашия град, което е много известно в света на електронните спортове и гейминга. Щастливи сме да представим три дни, изпълнени в турнири по електронни спортове, cosplay и жива музика за гейминг и дигитални фенове."

През септември DreamHack обявиха две нови събития - DreamHack Rotterdam и DreamHack Mumbai. Родердамското ще се проведе през октомври 2019-та, а това в Мумбай ще е доста по-скоро - от 21-ви до 23-ти декември тази година.

DreamHack Masters стартира като серия от турнири през 2016-та и е първото голямо събитие, което от DreamHack организират, провеждайки го в най-различни градове и държави в цял свят и включвайки най-различни еспорт дисциплини. Досега всички издания на турнира са включвали CS:GO, изправяйки 16 отбора един срещу друг.

 

Източник: DreamHack

Няма коментари

Напиши коментар