DreamHack ще използват Vertigo в Рио де Жанейро
CS:GO

DreamHack ще използват Vertigo в Рио де Жанейро

DreamHack ще включат Vertigo в map pool-а на идващото събитие в Рио де Жанейро.

Шведката компания и организатор на турнири ще бъде първата, която ще използва картата Vertigo на голямо събитие.

Вече разбрахме, че Vertigo ще замести Cache в активния map pool малко по-рано през седмицата, в последния ъпдейт на Valve и това не е изненада за нас.

Идването на Vertigo срещна голяма стена от оплаквания, от страна на CS:GO обществото, като дори професионални играчи споделиха мнението си, че картата е далече от това да бъде готова за игра на по-високо ниво.


DreamHack Open Rio ще включи Vertigo в map pool-а си

Преди DreamHack Open Rio да стартира, обаче, Valve ще имат достатъчно време да оправят картата, като този път, надявам се, ще послушат професионалните играчи и тяхното мнение, защото това са хората които прекарват хиляди часове в играта и могат да дадат най-обективно мнение.

В днешното издание на Twitter новини бях залят от коментари по картата и Valve и как така се взимат тези решения, без никакво допитване до обществото. Направи ми впечатление един коментар, от господин Aleksandr "s1mple" Kostyliev, най-добрият играч на CS:GO за 2018 година, който каза следните думи:

Бразилското събитие ще започне на 19 април и ще включва осем отбора, които ще се борят за по-голямата част от наградния фонд, който ще бъде 100 хил. долара.

Списъкът с отбори все още не е пълен, като само един отбор е неясен. Списъкът с отбори до момента изглежда така:

Brazil FURIA
Brazil Luminosity
Serbia Valiance
Other Квалификация Южна Америка

Brazil Sharks
Kazakhstan AVANGAR
Poland AGO
United States eUnited

Аз лично нямам търпение събитието да започне, за да гледаме новата карта в действие! Ще видим и какво ще кажат професионалните играчи, след първите няколко игри на LAN.

Какво мислите вие? Напишете в коментарите.

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар