DroW е новият треньор на Epsilon
CS:GO

DroW е новият треньор на Epsilon

Epsilon обявиха пристигането на Димитър "DroW" Славков като треньор на отбора.

DroW, който е съосновател и треньор на BPro Gaming сега приключва работата си с българската организация и се ориентира към чужбина, с по-голяма точност - Epsilon.

През времето си в BPro Gaming, Димитър "DroW" Славков помогна на отбора да спечели няколко първи места на регионални събития, включително e-Arena Plovdiv и Balkan Championship #3, като завършиха на второ място на няколко други европейски събития, както онлайн, така и LAN.


PashaBiceps и DroW на WESG 2016

В новият състав на Epsilon виждаме и още едно българско присъствие в лицето на Теодор "SPELLAN" Николов, така че двамата ще опитат да направя всичко възможно отборът да успее.

Първото събитие, на което ще се появят ще бъде квалификацията за Good Game League. На 6-ти април отборът ще се изправи срещу OESU, като ще се опитат да продъжат в турнира и естествено да се класират за финалите в Познан, Полша, които ще се проведат през юли. Турнирът ще има награден фонд от приблизително 110 хил. долара.

Epsilon, също така, ще участват на Copenhagen Games, като това стана ясно преди няколко дни. 

SPELLAN и компания ще се присъединят към Heroic и още два поканени отбора (и още четири, които ще се класират от основната квалификация) за турнира, който ще приветства осем отбора и ще продължи два дни - на 19 и 20 април.

Те се класираха и за Charleroi Esports, турнир, който ще се проведе от 12-14 април в Шарлероа, Белгия. Участие там ще заемат отбори като G2 EsportsVitality и Virtus.pro.

По всичко си личи, че DroW и отборът му ще имат да работят много, а графикът е запълнен!

С идването на DroW, Epsilon ще изглеждат по следния начин:

Netherlands Joey "CRUC1AL" Steusel
United Kingdom Kia "Surreal" Man
Bulgaria Teodor "SPELLAN" Nikolov
Germany Nils "k1to" Gruhne
Latvia Helvijs "broky" Saukants

Bulgaria Dimitar "DroW" Slavkov (треньор)

Можем да пожелаем само успех на българите в новото им пътешествие и дано имат много поводи за радост!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар