Edward:
CS:GO

Edward: "Очаквах това да се случи"

Ioann "Edward" Sukhariev призна, че не е изненадан от това, че трябваше да напусне Na`Vi.

Украинският ветеран беше премахнат от стартовия състав на Na`Vi и даден под наем в Winstrike, след лошите резултати, които показваха в последно време.

Във влог, който Danylo "Zeus" Teslenko пусна в YouTube, той обясни как всички играчи са дали мнението си защо Edward трябва да напусне състава.


Edward не е изненадан от това, което се случи

31-годишният играч призна, че е очаквал това да се случи от известно време и добави, че сега се чувства по-спокоен, след като всичко е приключило, след почти 10 години в организацията.

"Да бъда напълно честен, очаквах това да се случи от известно време, може би около година" - каза той пред cybersport.ru.

"И така, това което стана не е изненада за мен, но все пак бях притеснен. За дълъг период от време това беше мой вътрешен страх, но в същото време бях щастлив, че най-после се случи - продължавам напред, излизам от фазата на стагнация.

"Естествено, че имаше емоции при разговора, няма как. Израснах с Na`Vi и беше трудно да ги напусна."

Edward ще бъде IGL на Winstrike, което ще го накара да погледне на играта по друг начин. Това е огромно предизвикателство, но украинецът харесва новата си роля, а и атмосферата в отбора е много позитивна.

"Все още съм в процес на опознаване на новата роля, но в същото време ми харесва много, чувствам се комфортно" - каза той.

"В Na`Vi изпълнявах съвсем различна роля. Като капитан трябва да навлезнеш повече в играта и да бъдеш по-активен - това са неща, които ми липсваха в Na`Vi. Те ме вдъхновяват.

"Цялата ситуация ми помогна да израсна, да подобря разбирането ми за играта и да сменя стила си. Трудно е, но е приятно."

"Отборът работи много здраво, вече сме втори ден на тренировъчен лагер. Тренираме много, говорим и работим от сутрин до вечер. Изграждаме се като отбор и свикваме един с друг.

"Момчетата са играли заедно и преди и понякога ползват терминология, която само те си разбират. Заради това, в момента аз се интегрирам в отбора. Атсмосферата е добра.

Winstrike ще играят на затворената квалификация за CIS Minor, която ще се проведе от 8-10 юни, като 16 отбора ще се борят за осем места на турнира с награден фонд от 50 хил. долара в Берлин.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар