ELEAGUE BOSTON MAJOR СТИКЕРИ
CS:GO

ELEAGUE BOSTON MAJOR СТИКЕРИ

Valve пуснаха стикерите за първият "major" турнир за 2018 година, на който домакин ще бъде ELEAGUE Бостън през Януари.

Самите стикери може да си ги закупите в играта, дали от Steam магазина или от "50-piece Mega Bundle", който всъщност съдържа стикерите и графитите на всеки отбор както и един стикер и графит на ELEAGUE.  

50% от приходите за стикери и графити ще отидат право в играчите и организациите, а пък ELEAGUE Major Boston ще бъде първият "Major" с 24 отбора, вместо с традиционните 16. В допълнение към стикерите и графитите, Valve съобщиха и за завръщането на "Pick'Em Challenge", което всъщност позволява на феновете да залагат на крайния резултат на мачовете в турнира, като за залог се слагат стикери. Първите залози трябва да бъдат направени преди 12-ти Януари.

Изненадващо, Valve решиха да не включват стикерите на треньорите Луис "peacemaker" Тадеу и Уилтън "zews" Прадо, които ще играят на мястото на Хансел "BnTeT" Фердинанд и Питър "stanislaw" Яргуз, докато стикерите на последните 2-ма споменати ще бъдат включени в колекцията, въпреки че те няма да участват на събитието.

Не закъсняха и коментарите по случая със стикерите на треньорите.

Неофициално, но дочух Valve да казват, че треньорите не би трябвало да имат автографи в играта, дори да играят, като резерви за техните отбори.

1) Защо Valve въобще събират автограф на 6-я играч?

2) Ами ако треньорът стане играч?

Невероятно.

Няма коментари

Напиши коментар