ELEAGUE обявиха CS:GO турнир със 150 000 долара награден фонд
CS:GO

ELEAGUE обявиха CS:GO турнир със 150 000 долара награден фонд

ELEAGUE обявиха турнир с четири поканени отбора, който ще се играе в ELEAGUE Studios в Атланта, Джорджия, от 25-27 януари

Турнирът с награден фонд от 150 000 долара ще включи отборите на compLexity, BIG, Cloud9 и FaZe.

Форматът му ще бъде бракет с двойна елиминация, като всеки един мач ще бъде Bo3. Всеки отбор ще получи втори шанс, ако загуби една среща.


BIG ще дебютират с новия си състав на ELEAGUE Invitational

От ELEAGUE споменаха, че това е нов формат на турнир и не е създаден, за да замени други Premier турнири, но това е нещо ново което американския организатор на турнири иска да опита. Тяхното студио ще бъде отворено за посещения последните два дни на събитието - 26 и 27 януари.

Американците вече бяха домакини на две големи събития през 2018, едното от тях беше Boston Major, през януари, когато Cloud9 написаха историята, като първият американски отбор който стана Major шампион. Другото събитие беше ELEAGUE Premier 2018, през юли, който беше спечелен от непобедимите Astralis

Аз лично мога да кажа, че бях впечатлен от продукцията и на двата турнира. Общо взето безпроблемно протичане, уникална атмосфера, страхотни отбори, всичко беше на топ ниво.

Освен отборите, участници на турнира, бяха разкрити и талантите които ще ни забавляват, а те са добре познатите лица като James Bardolph и Daniel "ddk" Kapadia, които ще бъдат коментатори.

Освен тях, ще видим и Jason "moses" O'Toole и Sean "seang@res" Gares на бюрото с анализатори.

Ето и пълния списък с таланти:

United States Alex “Goldenboy” Mendez - Водещ
United States Jason “moses” O’Toole - Анализатор
United States Sean "seang@res" Gares - Анализатор

United Kingdom James Bardolph - Коментатор
United Kingdom Daniel “ddk” Kapadia - Коментатор

United States Sue “Smix” Lee - Репортер

Какво обаче може да очакваме от турнир със само четири отбора? Продължителността ще бъде сравнително кратка и това е леко притеснително. От друга страна няма да видим Astralis, така че FaZe имат шанс да започнат годината много добре! Без извинение.

Определено FaZe срещнаха големи затруднения през 2018 година, а сега с идването на AdreN, дали нещата ще се подобрят, не се знае.

Е... след има-няма 15 дни ще разберем как ще се представят.

А до тогава, както винаги - Have Fun

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар