ENCE са голямата изненада на IEM Katowice Major 2019
CS:GO

ENCE са голямата изненада на IEM Katowice Major 2019

ENCE стигнаха до финал на IEM Katowice Major, след победа над Natus Vincere с 2-1 карти в полуфинала.

Полуфиналният мач между отборите на Natus Vincere и ENCE стартира на Train, където украинците, начело с Ioann "Edward" Sukhariev, който направи ACE още в първия рунд спечелиха пистолетите, а в последвалия резултатът вече беше 2-0.

ENCE успяха да запишат един рунд, след като спечелиха четвъртия, след като закупиха два пъти подред.

Финландците можеха да изравнят до 3-3, но Natus Vincere спечелиха шестия рунд, само с пистолети и запазено AWP. Aleksandr "s1mple" Kostyliev и Egor "flamie" Vasilyev направиха по две убийства с техните снайпери в седмия рунд, като направиха резултата 5-2. Спечелена 1 vs 2 ситуация от Danylo "Zeus" Teslenko увеличи преднината на Natus Vincere до 7-2, но Jere "sergej" Salo реагира с четворно убийство, три от които бяха само с CZ-75.

ENCE настигнаха Na`Vi, като им трябваше само един рунд да изравнят - 8-7.


Въпреки, че не беше EZ4ENCE, те успяха да се класират

Na`Vi стигнаха до 10-8, след като спечелиха първите два рунда от втората част, но AUG-тата в ръцете на ENCE бяха твърде силни и така резултатът стана 10-10, след като Aleksi "allu" Jalli и компания спечелиха три още два рунда.

Въпреки всичко, Natus Vincere спечелиха следващите три рунда, за да се стигне до 13-10. S1mple с невероятно тройно убийство в 24-я рунд с AWP направи нещата 14-10.

ENCE не оставиха нещата така и allu реагира веднага с 1 vs 2 ситуация, два рунда по-късно, която спечели, а в последствие Sami "xseveN" Laasanen направи четворно убийство и така ENCE стигнаха до точка от победата на Train. Финландците успяха да затворят картата с резултат 16-14, благодарение на тройно убийство от allu в последния - 30 рунд.

Вече на Dust2, Na`Vi успяха да спечелят първите два рунда, като терористи, но Jani "Aerial" Jussila направи четири фрага, за да помогне на ENCE да спечелят първия си рунд. Flamie реагира веднага с три убийства в четвъртия рунд, като това стартира спечелването на пет поредни рунда за Natus Vincere.

Украинците не пуснаха кокала до края и завършиха първата част с 13-2, а в последствие затвориха картата с 16-3 без особени проблеми.


s1mple, след като направи всичко възможно Na`Vi да продължат, но дори и това не стигна

Mirage е картата, която реши всичко, а ENCE спечелиха рунда с пистолетите и след това стигнаха до 2-0, благодарение на Aerial и неговото тройно убийство. Natus Vincere спечелиха рунд само с пистолети, за да направят нещата 2-1. Zeus спечели 1 vs 2 ситуация в шестия рунд, за да се стигне до 4-2 в полза на украинците.

ENCE се завърнаха в седмия рунд, но Na`Vi веднага удариха за 5-3, след s1mple и неговите два фрага с един патрон с AWP-то и 1 vs 1 ситуация, която спечели. С негова помощ резултатът стана и 9-6, за да сложим край на първата част.

Natus Vincere започнаха много добре втората част, след като спечелиха три рунда, но ENCE се завърнаха тотално и върнаха нещата до 12-12, след невероятен обрат и страхотна игра от Aerial, xSeven и sergej. Нещата станаха и 14-13 в полза на финландците, а след това стигнаха и до 15 рунд, след 3 vs 3 ситуация, която спечелиха. Allu и компания отново затвориха нещата в 30-я рунд, като така затвориха и серийте с 2-1, като се класираха за финала на IEM Katowice Major 2019.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар