ENCE са следващият поканен отбор на ESL One Cologne
CS:GO

ENCE са следващият поканен отбор на ESL One Cologne

ENCE получиха осмата покана за ESL One Cologne, обявиха от организаторите.

Aleksi "allu" Jalli и компания се присъединяват към Astralis и Natus Vincere, част от топ отборите, които оглавяват списъка на ESL One Cologne, турнир, който ще се проведе от 2-7 юли в Кьолн и ще има 300 хил. долара награден фонд.

Плейофите ще се играят в LANXESS Arena, във финалните три дни от турнира.

ENCE в момента се намират на пето място в световната ранглиста, като последно завършиха 5-8 на StarSeries i-League Season 7.


ENCE ще се борят отново с най-добрите на ESL One Cologne, през юли месец

С приемането на поканата за ESL One Cologne, останаха само четири свободни места. Тези четири квоти ще бъдат дадени на победителите от регионалните квалификации в Европа, Азия и Северна Америка.

Списъкът с отбори на ESL One Cologne в момента изглежда по следния начин:

Denmark Astralis
Europe FaZe
Ukraine Natus Vincere
Sweden fnatic
Other Поканен отбор
Other Поканен отбор
Europe Европейска квалификация #1
North America Северноамериканска квалификация

Germany BIG
Brazil MIBR
Sweden NiP
Finland ENCE
Other Поканен отбор
Other Поканен отбор
Europe Европейска квалификация #2
Asia Азиатска квалификация

Предишната покана беше дадена на отбора на MIBR.

Бразилците ще се завърнат в Кьолн, като ще се опитат да повторят успехите си от 2016 и 2017 година, когато играеха под банерите на SK-Gaming, а след това завършиха на 7-8 място през миналата година, след 1-2 карти загуба от BIG в lower bracket финала.

MIBR в момента са номер шест в света, като наскоро завършиха на второ място в групата си на ESL Pro League Americas с 2-1 статистика и ще трябва да играят в още една групова фаза, за да се борят за класиране на финалите на турнира.

Кои смятате, че ще са останалите отбори, които ще играят на турнира? Аз лично очаквам поканата mousesports, които спечелиха ESL One New York през изминалата година, а в момента имат и доста интересен състав.

Друг отбор, който може да получи покана са Liquid, които за момента изненадващо, но не присъстват в списъка с отбори. Какво мислите вие? Напишете в коментарите.

И както винаги - Have Fun!

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар