Epsilon със SPELLAN са полуфинал на Charleroi Esports
CS:GO

Epsilon със SPELLAN са полуфинал на Charleroi Esports

Първият ден от събитието свърши, като стана ясно, че Epsilon и Vitality се класират за финалната фаза на турнира.

Epsilon навлезнаха във втория мач с изключително високо самочувствие, след победата им над G2 в първата среща от турнира, а сега стартираха с резултат 7-1 като терористи и общо взето не оставаха шансове на GamerLegion да направят каквото и да е.

Tim "nawwk" Jonasson и Kevin "HS" Tarn, които бяха на върха на таблицата с фрагове, след победата им над Virtus.pro по-рано, в петък, то сега те започнаха да събуждат отбора си към завръщането, а бившият състав под името "Uruguay" завърши първата част със седем рунда.


Epsilon са на полуфинал на Charleroi Esports

Естонският играч направи много добър рунд с пистолети през втората част на срещата, като уби трима на бомба Б и помогна на отбора си да поведе с 9-8. Това не продължи дълго, след като Epsilon получиха възможност да закупят пушки, всичко се промени и те взеха контрола над срещата отново GamerLegion нямаха отговор на защитата им. До края на картата, Epsilon загубиха само още два рунда, преди да я затворят с резултат 16-11.


Изображение: HLTV

Отборът на Теодор "SPELLAN" Николов показва завидна форма, като само за няколко месеца вече са в топ 30 на световната ранглиста или по-точно на 27-мо място.

Следващото предизвикателство пред отбора е Copenhagen Games.

Epsilon, ще се присъединят към Heroic и още два поканени отбора, както и още четири, които ще се класират от основната квалификация за турнира, който ще приветства осем отбора и ще продължи два дни - от 19-20 април.

Списъкът с отбори в момента изглежда по следния начин:

Denmark Heroic
Other Покана
Other Квалификация
Other Квалификация

Europe Epsilon
Other Покана
Other Квалификация
Other Квалификация

Българинът SPELLAN играе за отбора от няколко месеца, след като договорът му с Windigo изтече. Сега започва активна игра след като беше на резервната скамейка на Windigo доста дълго време. Преди това с тях игра на много турнири, като едни от най-големите са Europe Minor, който водеше до ELEAGUE Major Boston, освен това Copenhagen Games 2018 и ESEA MDL Season 27 Global Challenge

Отскоро Epsilon имат и нов треньор в лицето на Димитър "DroW" Славков, който определено има какво да покаже на момчетата, като се има предвид миналото му, а и спокойствието и знанията, които ще внесе в отбора не са малко.

Очаквайте още по случващото се.

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар