Epsilon със SPELLAN се класираха за Charleroi Esports
CS:GO

Epsilon със SPELLAN се класираха за Charleroi Esports

Epsilon, които играят с българина Теодор "SPELLAN" Николов, се класираха за Charleroi Esports след победа над Nemiga във финала на европейската квалификация.

Международният състав на Epsilon се класира за финала на европейската квалификация, след като победи AVEZ с 2-0 в полуфинала, а Nils "k1to" Gruhne имаше невероятният 1.90 рейтинг по време на сериите.

Във финала Epsilon срещнаха Nemiga, които в полуфинала надделяха над Izako Boars с 2-1 карти.

Българинът SPELLAN играе за отбора от няколко месеца, след като договорът му с Windigo изтече. Сега започва активна игра след като беше на резервната скамейка на Windigo доста дълго време. Преди това с тях игра на много турнири, като едни от най-големите са Europe Minor, който водеше до ELEAGUE Major Boston, освен това Copenhagen Games 2018 и ESEA MDL Season 27 Global Challenge.

Той помогна на Windigo да се класират за ESL Pro League Season 8, което е и най-голямото постижение на играча до момента, но за жалост не успя да играе в едно от най-големите състезания, след като беше заменен от Янко "blocker" Панов, който дойде от отбора на BPro Gaming.

SPELLAN и новият му отбор продължават да жънат успех след успех

Въпреки, че в началото на първата карта - Inferno, съставът на българина губеше с 5-1, то в последствие спечелиха 15 поредни рунда, за да се стигне до 16-5 краен резултат.

Nemiga вдигнаха нивото на Cache и спечелиха първата част с 8-7, като CT. Igor "lollipop21k" Solodkov и неговите четири убийства подсигуриха рунда с пистолетите, но всичко сякаш беше напразно, след като Epsilon отново доказаха, че са по-добрият отбор и си осигуриха нужните рундове, като крайният резултат стана 16-11.

С класирането на Epsilon за Charleroi Esports, турнир, който ще се проведе от 12-14 април в Шарлероа, Белгия, отборите изглеждат по следния начин:

France G2
France LDLC
Germany Sprout
Other Покана

Poland Virtus.pro
France Vitality
Europe Epsilon
Asia Азиатска квалификация

Пълният списък с отбори още не е готов, защото очакваме азиатската отворена квалификация, както и още един отбор, който организаторите имат да канят.

Кариерата на Теодор "SPELLAN" Николов се възражда, но докъде ще стигне българинът, все още не знаем. В отбора на Epsilon, определено има силни играчи, с голям потенциал и аз лично съм сигурен, че с повече тренировки може да постигнат нещо добро. С нетърпение очакваме Charleroi Esports, за да наблюдаваме мачовете на Теодор, а сега можем да му пожелаем само успех!

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар