Epsilon се класираха за основното събитие на Good Game League 2019
CS:GO

Epsilon се класираха за основното събитие на Good Game League 2019

Epsilon победиха PACT с 2-1 карти на Good Game League квалификацията.

Epsilon, отборът, в който играе българинът Теодор "SPELLAN" Николов, заедно с треньора Димитър "DroW" Славков, успяха да се класират за основното събитие на Good Game League, след като победиха PACT в квалификацията за турнира.

И двата финалиста спечелиха своите групи и взеха най-горните сийдове в плейофите. За да стане това, Epsilon победиха OESU и average25iqbutheadshots, докато PACT победиха MAJESTY и Akopalipsa, като всичките мачове бяха във формат Bo1.


SPELLAN и компания ще участват на Good Game League finals

На плейофите, PACT победиха OESU с 2-1 карти, а Epsilon се справиха с Movistar Riders, със същия резултат, като тук вече говорим за Bo3 мачове.

Финалът между полския отбор и европейският сборен състав на Epsilon стартира добре за поляците, които успяха да спечелят Inferno убедително с 16-8, но след това получиха същият отговор на Cache и загубиха с 16-8, като Epsilon изравниха сериите на 1-1.

Финалната карта беше Cache, която излезна от активния map pool преди няколко дни и на нейно място дойде Vertigo.

След жестока битка, Epsilon успяха да победят с 19-17 и така се класираха за основното събитие на Good Game League.


Изображение: HLTV

С тази победа, Epsilon ще се присъединят към победителите от първата квалификация - devils.one и x-kom.

Очакват се още два отбора да бъдат поканени за събитието, което ще се проведе на 13-14 юли на стадион Poznan, като отборите ще имат на разположение две квалификации за тези две квоти.

Затворена квалификация ще се проведе и ще даде шанс на още един отбор за турнира, с награден фонд от около 113 хил. долара.

Epsilon ще се присъединят към Heroic и още два поканени отбора, както и още четири, които ще се класират от основната квалификация за Copenhagen Games, който ще приветства осем отбора и ще продължи два дни - от 19-20 април.

SPELLAN и компания, също така, се класираха за Charleroi Esports - турнир, който ще се проведе от 12-14 април в Шарлероа, Белгия. Участие там ще заемат отбори като G2 EsportsVitality и Virtus.pro.

До момента отборите, които ще участват на Good Game League Finals са следните:

Poland x-kom
Poland devils.one
Other Покана
Other Квалификация #4

Europe Покана
Other Invite
Other Квалификация #3
Other Затворена квалификация

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар