ESL One New York беше обявен
CS:GO

ESL One New York беше обявен

Изданието за 2019 година на ESL One New York беше обявено, с 200 хил. долара награден фонд.

Събитието ще се проведе от 26-29 септември, като плейофите ще бъдат пред публика в Barclays Center, в Бруклин, Ню Йорк, в последните два дни от турнира.

Шест поканени и два отбора, които ще се квалифицират ще участват на турнира от 26 септември, като ще има две GSL групи, а двата най-добри отбора от всяка група ще се класират за плейофите.


Barclays Center ще бъде домакин на плейофите на ESL One New York

Всички игри от турнира ще бъдат във формат best-of-three, освен финалът, който ще се проведе в неделя и ще бъде във формат best-of-five.

Квалификационният процес ще включва Европа и Америка, като региони и ще има затворени квалификации, където ще участват четири поканени отбора, заедно с още четири, които трябва да се класират от отворените квалификации. И двете затворени квалификации ще се изиграят на 27 юни.

Предишното издание на турнира беше спечелено от Mousesports, а вярвам, че всички си спомняме иконичното отиграване на Chris "chrisJ" de Jong на Mirage, срещу Team Liquid.

Пет карти бяха нужни на mousesports и Team Liquid за да се излъчи победител във финала на ESL One New York 2018.

Ако все пак не сте успели да гледате финала от 2018 на живо, то може да го направите тук:

Битките ще бъдат много интересни, защото се очаква само топ отборите в световната ранглиста да участват на турнира, а към тях ще се присъединят най-добрите отбори, които ще се класират от квалификациите.

ESL One New York до момента не ни е разочаровал, така че отново очакваме много екшън и епични отигравания, които да заситят глада ни за CS:GO.

Какво мислите? Кои ще бъдат поканените отбори за турнира?

Аз очаквам обичайните заподозрени - Liquid, FaZe, Astralis, ENCE, MIBR, но кой знае какво ще решат организаторите и въобще дали Astralis ще искат да участват, защото в последно време те решиха да не присъстват в доста от турнирите от началото на 2019 година.

И както винаги - Have Fun!

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар