ESL потвърдиха Intel Grand Slam Season 2, отново с 1 мил. долара награден фонд
CS:GO

ESL потвърдиха Intel Grand Slam Season 2, отново с 1 мил. долара награден фонд

ESL най-после разкриха втория сезон на Intel Grand Slam (IGS), който отново ще има награден фонд от 1 милион долара.

Започващ от IEM Katowice Major, който турнир се намира в последната си фаза - финалите, новият сезон още веднъж ще предложи като награда 1 милион долара на отбора, който спечели четири турнира, които са на ESL или DreamHack и са естествено IGS турнири.

IEM Sydney, DreamHack Masters Dallas и ESL One Cologne са едни от спирките, които са потвърдени до момента за сезона, като още събития се очакват да бъдат потвърдени по време на годината.


Astralis спечелиха първия сезон на Intel Grand Slam

Първият Intel Grand Slam сезон започна през юли 2017 и свърши през декември 2018, когато Astralis спечелиха четвъртата си победа на ESL Pro League Season 8 Finals, след като преди това спечелиха турнирите DreamHack Masters Marseille, ESL Pro League Season 7 и IEM Chicago, като доказаха, че са едни от най-доминантните отбори в историята на Counter-Strike.

На играчите от Astralis им отне девет събития от Intel Grand Slam за да спечелят наградата, която беше обявена през юни 2017, за отборите, които спечелят четири турнира от 10.

FaZe беше първият отбор, който стигна до 3 победи, след като спечели ESL One New York 2017IEM Sydney 2018 и ESL One Belo Horizonte, но не успя да е първият в историята, след като не спечели нито ESL One Cologne 2018, нито DreamHack Masters Stockholm 2018.

Освен Astralis и FaZe, седем отбора спечелиха Intel Grand Slam турнири през сезона: SK (вече познати като MIBR), G2NiPfnaticNatus VincereNorth и mousesports. От тези седем отбора, Na`Vi е единственият, който има същите играчи в отбора от спечелването на първото Intel Grand Slam събитие.

Новият сезон също ще има "Giant Killer Bonus" или с други думи казано - 100 хил. долара ще бъдат дадени на отбор, който успее да победи друг отбор, който вече се намира на 3 победи и е само на една победа от това да спечели голямата награда на Intel Grand Slam, а естествено това трябва да се случи на финал.

Графикът за втория сезон на Intel Grand Slam изглежда по следния начин:

Poland IEM Katowice Major
Australia IEM Sydney - 30 април - 5 май
United States DreamHack Masters Dallas - 28 май - 2 юни
Germany ESL One Cologne - 2-7 юли

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички
Dota 2
Team Liquid спечели MDL Macau 2019
CS:GO
pronax и znajder възраждат Ancient
CS:GO
ScreaM и Draken в нов отбор
Еспорт
ROG в партньорство с ESL One

Няма коментари

Напиши коментар