ESL Pro League с нова система за изпадане
CS:GO

ESL Pro League с нова система за изпадане

От ESL обявиха новата система за изпадане на отборите от ESL Pro League.

Нови промени настъпват по ESL Pro League, освен форматa, сега и системата за изпадане ще бъде сменена, като ще зависи от регионът, в който играят отборите.

В Европа, отборите които са се класирали последни в първата групова фаза ще бъдат сложени в бракет с формат best-of-three и двойна елиминация.

Отборът, който спечели ще остане в Pro League, докато отборите, които са втори и трети ще отидат при изпадащите, а за да останат в Pro League, ще трябва да се изправят срещу втория и третия от MDL Season 31.

Двата топ отбора от "изпадащите" ще си подсигурят място в следващия сезон на Pro League. Победителят от MDL Season 31 ще се класира директно за следващия сезон на Pro League.


NiP ще трябва да се борят в зоната на изпадащите за оставане в сезон 10 на ESL Pro League

В Северна Америка, трите отбора, които ще завършат последни от първата групова фаза ще бъдат сложени в бракет с вторите отбори от MDL Season 31, в група с двойна елиминация. Отборът, който спечели групата, ще се класира за следващия сезон на Pro League. За разлика от Европа, тук трите отбора, които няма да успеят да се класират директно за следващия сезон, то те ще имат още един шанс, като бъдат изправени срещу отборите, които са завършили на трето място на MDL Season 31, в битка, която ще реши последната квота за Pro League, след онлайн турнир.

Латинска америка и нейните отбори, завършили четвърти в груповата фаза ще се изправят срещу победителя от LA League сезона, в best-of-three формат, а победителят ще има шанс да се състезава в следващия сезон на ESL Pro League.

Едната изненада вече се случи и Ninjas in Pyjamas вече се намират в зоната на "изпадащите", така че ще ги наблюдаваме как играят срещу отбори от MDL, но преди това трябва да свърши ESL Pro League Season 9, която е в разгара си!

Българите от Windigo загубиха първия си мач, но той беше много оспорван, срещу отбора на Natus Vincere, а в днешния ден ще ги наблюдаваме срещу fnatic.

Пожелаваме успех!

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар