ESL Pro League Season 9 Finals ще бъдат в Монпелие
CS:GO

ESL Pro League Season 9 Finals ще бъдат в Монпелие

ESL обявиха партньорството си с регион Occitanie в южна Франция, където ще се проведат финалите на ESL Pro League Season 8 през юни месец - в Монпелие.

Турнирът с награден фонд от 750 хил. долара ще се проведе в Montpellier Exhibition Center, заедно с Occitanie Esports - събитие, което ще бъде домакин на различни дисциплини и други гейминг активности, чието първо издание през 2018 привлече над 7 000 човека.

В първите три дни на състезанието (18-20 юни), 16 отбора ще се борят за излизане от груповата фаза, включително осем от европейската дивизия и шест от Америка. Редовните сезони на лигата ще се проведат на LAN, а забравихме да добавим, че останалите два отбора ще дойдат от APAC дивизията, която ще се играе онлайн.


Финалите на ESL Pro League ще се проведат в Монпелие, в южна Франция

Шестте най-добри отбора от груповата фаза ще се класират за плейофите, които ще се проведат от 21-23 юни, пред публиката в Sud de France Arena, която има капацитет от 14 000 места.

Деветият сезон на лигата ще бъде и първият, чийто финали ще се проведат във Франция, след като последните четири се деляха между Далас, Тексас и Оденс, Дания.

Билетите за събитието ще варират от 25-100 евро и ще може да си ги закупите от тук, на 22 март.


Нямаме търпение до финалите на CS:GO Pro League, защото те ще бъдат на изцяло нова локация.

Френското общество е добре познато със страстта си за еспорт и специално CS:GO, като това не е изненада, защото едни от топ играчите са от Франция. С новия Pro League формат, включващ мачове на живо от студио и групова система, ние ще предложим най-чистият еспорт, който обществото някога е виждал.


Не забравяйте, че всички срещи ще бъдат предавани пряко и ексклузивно по HaveFun TV, с коментар на български език от нашите кастъри - Niku, Lop, Tedd и Myth.

Екшънът започва в средата на април месец, с редовния сезон за Европа, а вие може да очаквате още информация в идните дни, в които вече ще имаме точна информация за мачовете и естествено точна дата.

Ние нямаме търпение, а вие?

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар