ESL с Major на IEM Katowice 2019
CS:GO

ESL с Major на IEM Katowice 2019

ESL обявиха, че ще организират първият Major по CS:GO през 2019-та като част от събитието IEM Katowice.

Intel Extreme Masters се завръща в Катовице през 2019-та с турнир по CS:GO на ESL с награден фонд от 1 милион долара и Major статус, обявиха официално от Valve.

Това ще бъде шестият CS:GO Major на ESL, започвайки през 2016-та с Кьолн, Германия, и шести в полският град след EMS One Katowice 2014 и ESL One Katowice 2015.

Събитието ще започне на 14 февруари догодина с едноседмичнен New Challengers Stage етап, който ще се проведе в студио на ESL в Катовице.

Осемте най-добри отбора от този етап ще се присъединят към осемте най-добри от предходния Major, който предстои да се организира от FACEIT през септември тази година. Между 21 и 24 февруари ще се състои етапа за нови легенди (New Legends Stage) в International Congress Center (ICC) като част от IEM Expo изложението.

Кулминацията на Major-а ще бъде четири дни - от 28 февруари до 3 март - в емблематичната Spodek Arena, където победителите ще се приберат у дома с част от едномилионния награден фонд на събитието.

"IEM Katowice се превърна в един от най-емблематичните турнири за електронни спортове в света. Очаквам, че свързването на наследството на IEM със сериозността на Valve Major шампионат ще издигне турнира до това, което ще бъде най-невероятното IEM събитие в историята", каза в изявление Michal Blicharz - вицепрезидента на Pro Gaming в ESL.

Събитието ще отбележи седмото последователно издание на Intel Extreme Masters в Катовице, Полша.

Естествено, ще може да бъде гледано с коментар на български език, ексклузивно, в нашия Twitch канал - HFTVRed!

Източник: HLTV

  • Stork
    Stork
    Дано да запазят Starcraft-a и да не го махнат за сметка на CS:GO :/
показване на 1 от 1 Коментар