ESL с турнир по CS:GO в Букурещ
CS:GO

ESL с турнир по CS:GO в Букурещ

Рядко се провежда толкова голям турнир толкова близо до България, но е факт - на 9-ми декември в румънската столица ще се проведе Bucharest Gaming Week Invitational с подкрепата на ESL и €50 000 награден фонд.

Romexpo Indoor Arena ще бъде домакин на Bucharest Gaming Week, която започва на 8-ми декември.

Това ще се случи само ден след финалите на ESL Southeast Europe Championship, една от най-големите лиги в региона, в която участват и българите от Windigo.

Към победителят от Southeast Europe Championship ще се присъединят още два поканени отбора и победителят от онлайн квалификацията на турнира, който ще се проведе във формат единична елиминация, Bo3.


Четири отбора ще се борят за част от наградния фонд, който ще бъде 50,000 евро

Отворените квалификации ще се състоят през следващите две съботи, а на тях ще имате шанс да спечелите една от трите квоти (2х3) за затворената квалификация. Шестте отбора от отворената квалификация ще се присъединят към двата поканени в затворената, която е насрочена за 26-28 ноември.

Регистрациите за квалификациите са отворени и може да запишете отбора си чрез линковете отдолу:

Квалификация #1 (10-ти ноември) - РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Квалификация #2 (17-ти ноември) - РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Играчи от цяла Европа имат шанс да участват в отворените квалификации. Топ 3 отборите от всяка квалификация се класират за онлайн плейофите, където ще срещнат два отбора, спечелили локални лиги в Югоизточна Европа. Както споменахме по-горе, от 26-ти до 28-ми ноември ще се реши съдбата на квотата за лан финалите. Всички играчи, които пребивават законно в Европа могат да се включат, а всички останали трябва да си изкарат виза за Румъния.

Разпределението на наградния фонд ще стане по следния начин:

1. - €25,000
2. - €12,500
3-4. - €6,250

The Bucharest Gaming Week Invitational powered by ESL, заедно с осмото издание на Southeast Europe Championship, ще се проведе в Romexpo в Букурещ. От 7 до 9 декември ще може да наблюдавате още Counter-Strike на високо ниво, така че не забравяйте да си отделите време. Също така за всички, които не искат да наблюдават, а по-скоро искат да участват, то може да използвате линковете по-горе, за да се регистрирате и да играете. Гледайте да се запишете днес за утрешната квалификация, за да не изпуснете срока, иначе ще се наложи да играете на 17-ти ноември.

Успех на всички, които мислят да се включат и както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Byali беше освободен от Virtus.pro
CS:GO
IEM Chicago: Пряко по HaveFun TV
CS:GO
Na`Vi спечелиха BLAST Pro Series

Няма коментари

Напиши коментар