eUnited с подла постъпка според CS:GO обществото
CS:GO

eUnited с подла постъпка според CS:GO обществото

eUnited подписаха с Edgar "MarKE" Jimenez, Victor "food" Wong и Anthony "vanity" Malaspina от Swole Patrol и така ще участват на IEM Sydney на тяхно място.

Голяма изненада ни поднесоха организацията eUnited, след като Swole Patrol се класираха за IEM Sydney, като спечелиха затворената квалификация на Северна Америка, със Sam "s0m" Oh като stand-in.

CS:GO обществото избухна и нарече организацията "змия", защото те не успяха да се класират, а след привличането на играчите Edgar "MarKE" Jimenez, Victor "food" Wong и Anthony "vanity" Malaspina си подсигуряват квотата за IEM Sydney.

eUnited решиха да не подновяват договорите на Will "dazzLe" Loafman и Michael "dapr" Gulino, след затворената квалификация, като сметнаха това за пълен провал. А за отбор, с амбиции като тях, това си е.


MarkE, food и vanity ще играят за eUnited

В изявление, Austin "Cooper-" Abadir каза, че вярва в новите попълнения и призна, че отбора е имал нужда от промяна, като vanity определено "ще донесе нова перспектива, като говорим за стратегия на отбора".

Генералният мениджър на отбора, Daniel Clerke, също каза няколко думи за трансфера:

Беше много трудна година за eUnited Counter-Strike. Горди сме, с това което постигнахме и плануваме подобрим от 2018 насам.

След всичко досега, организацията разбра, че най-добрата опция за нас ще бъде промяна на културата. Съжалявам, че трябва да се разделим с Will и Mike.

Това означава, че Braxton "swag" Pierce и треньорът Danny "fRoD" Montaner ще бъдат единствените останали в Swole Patrol, чийто квоти за IEM Sydney и ESL Pro League Season 9 са под въпрос. След като eUnited имат лиценз за ESL Pro League, то е напъло възможно да запазят и квотата си за състезанието, което стартира след два месеца.

С новите попълнения в отбора,  eUnited ще изглеждат по следния начин:

Canada Kaleb "moose" Jayne
United States Austin "Cooper-" Abadir
United States Anthony "vanity" Malaspina
United States Victor "food" Wong
Mexico Edgar "MarKE" Jimenez

Постъпката на eUnited за мен лично не е етична, но пък вече на какво ли не бяхме свидетели, което беше и доста по-зле. Визирам преминаването на Валентин "poizon" Василев в отбора на Windigo, в края на миналата година и още куп други драми.

По този начин Braxton "swag" Pierce и Danny "fRoD" Montaner остават сякаш без шансове да бъдат в ESL Pro League и IEM Sydney, което е меко казано нелепо, след като те са си заслужили местата там.

А вие какво мислите за постъпката на eUnited? Напишете в коментарите.

Източник: HLTV 

Свързани страници

Виж всички
Ревю
Ревю на пад ROCCAT Sense Vital Force Wide
CS:GO
Karrigan вече няма да играе за Envy
CS:GO
CS:GO Major в Берлин

3 Коментара

Напиши коментар
 • lorddemonic
  lorddemonic
  Играчите подписали прецакват съотборниците си , решението на eunited е чисто бизнес ... Тоест играчите са боклуците в случая.
 • TeddYbeaR
  TeddYbeaR
  Жалко за Braxton .... определено силен рън си направиха на квалификациите и доказаха, че си заслужават квотата...
 • Qforina
  Qforina
  Щом няма регулации и позволяват такива неща значи грешката е в системата според мен. Винаги има схемаджии въпроса е да се регулира това и да не може да се случва. Това един отбор да спечели квота и като вземеш 3ма от играчите му да вземеш и квотата като организация ми звучи много глупаво :)
показване на 3 от 3 Коментара