eXTREMESLAND 2019 беше обявен
CS:GO

eXTREMESLAND 2019 беше обявен

Надяваме се този път да няма хакери, както на предишния турнир. 100 хил. долара ще бъде голямата награда.

eXTREMESLAND CS:GO Asia Open 2019, както е цялото име на турнира ще опитва да развие CS:GO сцената в Азия, като се "очаква да участват над 30 азиатски страни", които да участват на турнира, като за да се касират за основната фаза, ще преминат през квалификации.


eXTREMESLAND се завръща с още едно събитие и награден фонд от 100 хил. долара

Предварителната фаза ще започне през август и ще продължи до октомври, където всичките 16 отбора, които са се класирали за събитието ще бъдат ясни.

Общо 100 хил. долара ще раздадени на най-добрите отбори на LAN събитието, което ще се проведе от 14-17 ноември в Шанхай, Китай.

На последното eXTREMESLAND събитие, MVP PK успяха да спечелят голямата награда, след като победиха NASR във финала, но това не бяха най-големите новини.

Инцидентът с Nikhil "forsaken" Kumawat, който беше хванат да играе с хак от администраторите на турнира вдигна всички на крака и предизвика много негативни мнения от обществото, като дори към играча летяха заплахи.

Ще ви върнем малко назад, за да ви обясним точно какво се случи в този ден:

Представители на CSGO2ASIA бяха на мястото на събитието и разкриха още няколко неща. "B5 платформата за anti-cheat" се включва, след като прихваща подозрителна активност, а това накара админите да проверят компютъра на forsaken. След използване на клавишната комбинация ALT+TAB, админът забелязва че има подозрителна програма, която работи на заден план, но forsaken много бързо я изключва и изтрива. Екипът от админи успява да върне файла, но не и да пусне програмата отново, въпреки това ясно се е вижда какво точно се случва в мача. Ако добавим и включването на anti-cheat системата, всичко това е напълно достатъчно за админите eXTREMESLAND да дисквалифицират отбора.

Също така беше хванат интересен кадър, в който виждаме как forsaken се съпротивлява на админ на eXTREMESLAND и не му позволява да провери компютъра:

А, ако искате да научите повече, то може да го направите, като посетите тази статия.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар