FACEIT обявиха детайлите около ECS Season 7
CS:GO

FACEIT обявиха детайлите около ECS Season 7

Ще има променен формат на Esports Championship Series (ECS), обявиха от FACEIT.

Новият сезон на ECS ни носи и радикални промени по формата на лигата, като отборите ще изиграят по-малко игри за да се класират за финалите и по този начин FACEIT се борят с пренасищането от мачове на CS:GO сцената.

В Европа и Северна Америка, ECS сезонът ще започне с четири отворени квалификации на регион, които са насрочени от 16-28 февруари.

Двата най-добри отбора от всеки отворен бракет ще се класира за Challenger купи и ще се присъедини към осем поканени отбора в групова фаза с формат Bo3 Swiss, а там ще се определени ранга в редовния сезон.

Вместо да се използва традиционния round-robin формат, FACEIT ще организира пет турнира с единична елиминация, с по осем отбора в двата региона. Всеки от тях ще бъде с награден фонд 25 хил. долара.

Следващият сезон ще бъде запълнен с отбори от 6-ти сезон на ECS, а незаетите места ще се запълнят от Challenger cup отборите, според техния ранг.


Нов формат на ECS за сезон 7

Победителите от първите три турнира автоматично ще се класират за ECS Season 7 Finals, докато четвъртият регионален слот ще отиде при отбора, който е спечелил най-много пари от наградни фондове през сезона.

След като даден отбор се класира за офлайн финалите, те могат да изберат да не играят в редовния сезон и така да отворят още един слот за отбор от Challenger Cup. Отборите идващи от ECS Season 6 може да решат да не участват в някои от турнирите, в случаи, че това им създава проблем с участието на други турнири, които не са свързани с ECS.

ECS Season 7 ще кулминира с LAN събитие в SSE Arena, Уембли, от 6-9 юни, а 500 хил. долара ще бъде наградния фонд. Като добавим и 250 хил. долара от редовния сезон това прави общо 750 хил. долара.


Отборите могат да се запишат за отворените квалификации от линковете по-долу:

Европа:

Qualifier #1 - Запиши се
Qualifier #2 - Запиши се
Qualifier #3 - Запиши се
Qualifier #4 - Запиши се

Северна Америка:

Qualifier #1 - Запиши се
Qualifier #2 - Запиши се
Qualifier #3 - Запиши се
Qualifier #4 - Запиши се

Вие също може да се запишете, но конкуренцията е доста голяма! Дано да сте подготвени добре.

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички
Ревю
Ревю на пад ROCCAT Sense Vital Force Wide
CS:GO
Karrigan вече няма да играе за Envy
CS:GO
CS:GO Major в Берлин

Няма коментари

Напиши коментар
Tags