FalleN спечели Gold Play Button от YouTube
CS:GO

FalleN спечели Gold Play Button от YouTube

Gabriel "FalleN" Toledo е първият CS:GO играч, който стига 1 милион абонати в YouTube.

Играчът на MIBR - Gabriel "FalleN" Toledo е първият професионален Counter-Strike: Global Offensive играч, който стига един милион абонатa в YouTube.

Играчът се похвали в Twitter, като публикува снимка с "Play Button", който беше предоставен от YouTube. Лидерът на MIBR направи канала си през 2011 и започна да прави видеа на Counter-Strike 1.6, с най-добрите моменти от игри, както и влогове от турнири. Първото CS:GO видео дойде през 2014, въпреки, че бразилецът не харесваше играта много тогава.

Каналът му започна да се разраства през 2015, когато FalleN реши да дава уроци по CS:GO - как да играете играта, даваше ни стратегии и как да подобрим механиките си. Играчът споделя и влогове от различни турнири. Всичко, което прави е както на английски, така и на португалски, със субтитри и на двата езика.

Най-гледаните му видеа са сериите "From Silver to Global". Те започнаха, след като FalleN спечели Columbus Major и ESL One: Cologne през 2016. Все още излизат нови серии и в тях играчът играе competitive mode, като изкачва ранговете в CS:GO. Той също така дава съвети за позициониране върху картата и как да помагате на вашите съотборници.

 Друга популярна серия от клипове е "True or Cheat". В тях FalleN анализира потенциални случаи на игра с хак в CS:GO, както и анализира игри като цяло.

FalleN наскоро започна да прави и новини, където говори, разбира се, за CS:GO. С това FalleN се превръща в първия професионален CS:GO играч с един милион абоната.


FalleN - първият CS:GO играч с 1 милион абоната в YouTube

Между другото, организаторите на ESL One Cologne 2019 разкриха затворените квалификации за турнира, като поканени отбори са HellRaisers, North и Team Vitality в Европа. Квалификациите ще се проведат от 9 до 11 май. Осем отбора ще се борят за двете квоти за LAN събитието.

В допълнение към тези отбори ще видим и победителите от отворените квалификации - Heroic, Chaos, AVANGAR и OpTic Gaming. Финалните мачове ще се играят в бракет с двойна елиминация, а всички мачове ще бъдат в bo2 формат.

От другата страна на океана, compLexity, Team Envy, Ghost Gaming и Lazarus Esport ще се борят в затворената квалификация на Северна Америка. В Азия, организаторите поканиха TyLoo, B.O.O.T-dream[S]cape, ViCi Gaming и MVP PK. Както в Европа, така и в Северна Америка и Азия, мачовете ще се играят от 9-11 май.

LAN финалите на ESL One Cologne 2019 ще се проведат от 2-7 юли в Германия. 16 отбора ще се борят за 300 хил. долара.

 

Източник: esportsjunkie

Няма коментари

Напиши коментар