FalleN спечели наградата за най-полезен играч на ZOTAC Cup Masters
CS:GO

FalleN спечели наградата за най-полезен играч на ZOTAC Cup Masters

Капитанът на MIBR - Gabriel "FalleN" Toledo е носителят на приза Most Valuable Player (MVP) на ZOTAC Cup Masters, давана от HLTV и betway

Бразилският ветеран победи Marcelo "coldzera" David и Jake "Stewie2K" Yip, в борбата за приза, като беше един от най-добрите играчи на MIBR, в шест от седем карти, в които отборът е играл.

Трябва да споменем, че Stewie2K беше играчът с най-висок рейтинг на събитието, но за негово съжаление, въпреки че се представи много добре в повечето мачове, то той имаше и такива, които не бяха толкова добри.

Освен най-високото KDD в турнира (+61), FalleN беше най-трудният играч за убиване (0.45 умирания на рунд), и имаше най-високият KAST (82.1%), както и успеваемост при отварящите дуели (86.4%). Той е в топ 5 и в няколко други категории, включително процент от подпомагащи рундове (21.8%), разлика в нанесени щети на рунд (+27.5) и AWP убийства на рунд (0.46)

Това е четвъртият MVP медал, в кариерата на FalleN и първият след BLAST Pro Series Copenhagen 2017. Преди това, той беше най-добрият играч на DreamHack Austin 2016 и ESL One Cologne 2017.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар