FaZe потвърдиха пристигането на AdreN, а YNk ще бъде треньор
CS:GO

FaZe потвърдиха пристигането на AdreN, а YNk ще бъде треньор

FaZe обявиха Dauren "AdreN" Kystaubayev като своя нов пети играч, а Janko "YNk" Paunovic ще бъде треньор на отбора.

Казахстанският играч остана без отбор, след като беше освободен от Gambit и така той имаше възможност да подпише с FaZe, а самият договор ще продължи до края на Major-а, който започва на 13-ти февруари.

AdreN ще заеме мястото на Finn "karrigan" Andersen, който беше сложен на резервната скамейка преди края на годината, а малко след това беше отдаден под наем на северноамериканския отбор Envy.


AdreN ще бъде новият пети играч на FaZe поне до края на Katowice Major

Това ще бъде първият път в кариерата на AdreN в отбор, извън CIS региона. 28-годишният ветеран, който се появи на Counter-Strike сцената през 2005, когато поведе отбора си - k23 до 2-ро място на WCG 2005 е играл за отбори като Virtus.pro, Astana Dragons и HellRaisers преди да се присъедини към Gambit, с които спечели и PGL Major Krakow.

YNk, от друга страна, ще заеме мястото на Robert "RobbaN" Dahlstrom, който реши да си даде почивка, след три години като треньор на FaZe Clan. Това ще бъде вторият път в който YNk ще бъде треньор на отбор, като сърбина беше такъв на MIBR в месеците от август до декември, период в който отборът спечели ZOTAC Cup Masters и стигна финал на две други събития - BLAST Pro Series Istanbul и ECS Season 6 Finals.

Новият състав на FaZe ще дебютира на iBUYPOWER Masters, който ще се проведе от 19-20 януари в Лос Анджелис. След като завърши в топ 8 на FACEIT Major, отборът ще пропусне IEM Katowice New Challengers фазата и ще се класира директно за New Legends фазата, която ще се проведе от 21-24 февруари.

Сегашният отбор на FaZe изглежда така:

Bosnia and Herzegovina Nikola "NiKo" Kovač
Sweden Olof "olofmeister" Kajbjer
Norway Håvard "rain" Nygaard
Slovakia Ladislav "GuardiaN" Kovács
Kazakhstan Dauren "AdreN" Kystaubayev (временно попълнение до края на Katowice Major)

Serbia Janko "YNk" Paunović (треньор)

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар