FaZe спечелиха BLAST Pro Series Miami
CS:GO

FaZe спечелиха BLAST Pro Series Miami

FaZe са победителите на BLAST Pro Series Miami 2019, след като победиха Liquid във финала, само след две карти.

Финалът в Watsco Center започваше, а феновете си задаваха само един въпрос - ще успеят ли Liquid най-после да спечелят голям турнир, след като Astralis вече са отпаднали?

След като преминаха през round-robin фазата непобедени, Liquid навлизаха все по-напред с все по-голямо самочувствие. В bo1 мачът между двата отбора, нещата бяха доста едностранни и завърши 16-5, но този път северноамериканците срещнаха стената с име FaZe, като европейският сборен отбор им напомни за себе си в добрите си времена.

FaZe започнаха и завършиха по един и същ начин - жадни за победа и непозволяващи на противника да направи каквото и да е. Така те се поздравиха с първата си голяма титла, след EPICENTER 2018, което беше преди цели шест месеца.

Liquid, от друга страна, те няма да имат много време да се съвземат след такава загуба, след като само след няколко дни трябва да играят за ESL Pro League S9.

FaZe започнаха страховито и поведоха с 8-0, като терористи, но след една пауза, северноамериканците най-после записаха рунд, дори два, за да ресетнат икономиката на FaZe.


FaZe са шампионите на BLAST Pro Series Miami

Европейците реагираха веднага, само с CZ-75 и Desert Eagle, но не успяха да пречупят защитата на Liquid тотално, като първата част завърши при резултат 10-5.

Четворно убийство на Nikola "NiKo" Kovac във втория рунд с пистолети даде началото на края за Liquid. След като американците успяха да си закупят пушки, те спечелиха един рунд, но всичко приключи много бързо, след набраната инерция, която FaZe имаха още от самото начало.

Dust2 стартира по същия начин, като Mirage, като FaZe отново имаха летящ старт. Liquid опитваха всичко, но все не стигаха до пробив на защитата на FaZe, а Havard "rain" Nygaard напомни за старото му аз, като имаше резултат 20-0, дори направи два Ace-a.

Трите спечелени рунда на Liquid, единият от които беше благодарение на Nick "nitr0" Cannella, който спечели ситуация само с Desert Eagle бяха всичко, което Liquid направиха през първата част.

През втората част те успяха да спечелят рунда с пистолетите, за да не приключи всичко много бързо. Най-после видяхме нещо повече от американците, като те изглеждаха малко по-живи и най-после накараха FaZe да чувстват несигурност.

В 24-я рунд, обаче, FaZe хванаха Liquid неподготвени и защитата им беше преодоляна от европейският сборен състав, което остави американците без пари в банката, за да се противопоставят и така всичко свърши, а FaZe бяха коронясани, като шампиони на BLAST Pro Series Miami.


Изображение: HLTV

Финално класиране на BLAST Pro Series Miami 2019:

1. Europe FaZe - $125,000
2. United States Liquid - $50,000
3. Brazil MIBR - $25,000 (+$20,000 from Stand-off)
4. Denmark Astralis - $15,000
5. Ukraine Natus Vincere - $10,000
6. United States Cloud9 - $5,000

BLAST Pro Series класиране за сезона:

1. United States Liquid - 16 points
2. Denmark Astralis - 14 points
3. Europe FaZe - 12 points
4. Brazil MIBR - 6 points
5. Sweden NiP - 4 points
6. Ukraine Natus Vincere - 2 points
7. United States Cloud9 - 0 points

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар