Финалистите на ECS Season 6 от Северна Америка са ясни
CS:GO

Финалистите на ECS Season 6 от Северна Америка са ясни

Шестият сезон на ECS приключи за американците, като NRG, MIBR, RENEGADES и Liquid се класираха за LAN финалите.

MIBR е последният отбор, който се класира за финалите от Северна Америка.

ECS Season 6 Finals ще се проведе в Арлингтън, Тексас , от 22-25 ноември. MIBR се класираха след победа над ROGUE с 16-2 на Inferno.

Бразилско-американския състав се присъединява към NRG, Renegades и момчетата на Nick "nitr0" Cannella - Liquid. Американците ще се борят срещу най-добрите четири отбора от Европа, за да станат ECS шампиони, титла, която в момента се държи от отбор номер едно в света - Astralis.


NRG загубиха само пет карти от 18 мача на ECS

Renegades се класираха, като хванаха последния влак. Момчетата на Aaron "AZR" Ward спечелиха осем от последните си 10 карти, за да достигнат 39 точки и да се класират втори, след NRG.

Цветелин "CeRq" Димитров, който се намира в много добра форма, заедно с Vincent "Brehze" Cayonte и Ethan "nahtE" Arnold се представят доста добре в турнира, а буквално преди няколко дни излезнаха крайни победители от cs_summit 3, като Brehze води класациите със своя рейтинг от 1.36 в последните 18 мача на NRG. CeRq и nahtE стигнаха до рейтинг 1.20 и 1.18, респективно.

На дъното на таблицата са Luminosity, които играха на IEM Chicago, както и Spacestation, които се класираха от AZIO. Всеки от тях има по девет точки, които означава че отборите ще играят баражи в Challenger Cup, за оставане в ECS Season 7.

Ето и самото класиране до момента на ECS Season 6 North America:


Изображение: HLTV

В другия край на света, Европейския ECS Season 6 и сегашните шампиони Astralis, както и другите датчани - Heroic вече са се класирали за финалите, а FaZe и mousesports са на трето и четвърто място, като NiP са извън първите четири, което значи че няма да се класират поне за момента. Още 12 карти ще се играят, а LDLC, които снощи наблюдавахме как играха срещу Liquid все още имат да изиграват осем карти.

Класирането до момента на ECS Season 6 Europe изглежда така:


Изображение: HLTV

Какво ли ще ни предоставят отборите и дали LDLC няма да изненадат FaZe и mousesports и да заемат едно от техните места? Това ще го разберем в следващите няколко седмици. А до тогава, както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
ESL с турнир по CS:GO в Букурещ
CS:GO
IEM Chicago: Пряко по HaveFun TV
CS:GO
Byali беше освободен от Virtus.pro

Няма коментари

Напиши коментар