Финалите на ECS Season 6 ще бъдат в Арлингтън, САЩ
CS:GO

Финалите на ECS Season 6 ще бъдат в Арлингтън, САЩ

FACEIT обявиха, че финалите на шестото издание на Esports Championship Series (ECS) ще бъдат в Арлингтън, Тексас.

Събитието ще се проведе от 22 до 25 ноември и ще включва награден фонд от $660,000 долара (и отделно още $90,000 за отборите, които не успеят да се класират за основното събитие), като за последните два дни ще бъде използвана най-голямата зала в Северна Америка, построена специално за провеждане на еспорт събития, заемаща цели 9 300 квадратни метра площ. Става въпрос за напълно новата Esports Stadium зала в Арлингтън, която ще отвори врати за първи път по време на ECS Season 6.

Главният бизнес директор и съосновател на FACEIT Michele Attisani сподели мислите си за предстоящия сезон и избора на зала за финалите на събитието.

"Стремим се да направим шести сезон на ECS най-добрият досега, затова трябваше да изберем просторна зала, в която да осъществим всички дейности и Esports Stadium Arlington е залата, която ни улеснява най-много в постигането на това. Не само, че това е най-голямата зала в САЩ, но и най-иновативната.", каза Attisani.

Това ще бъде третото издание на ECS в Северна Америка след втори сезон в Анахайм, Калифорния и четвърти сезон в Канкун, Монако.

Груповата фаза ще бъде на 22 и 23 ноември. Тя ще се проведе в GSL групов формат с две двойни елиминации с по 4 отбора в група. Двата най-добри от всяка продължават към плейофите на 24 и 25 ноември, които ще са с директна елиминация и Bo3.

 

Източник: Esports Stadium Arlington

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
FACEIT Major 2018 - Финали
CS:GO
CeRq с номинация за Esports Awards 2018

Няма коментари

Напиши коментар