Flusha подписа с Cloud9
CS:GO

Flusha подписа с Cloud9

Cloud9 завършиха трансфера на Robin "flusha" Ronnquist от fnatic.

Шведът се присъединява към Cloud9 за постоянно, само няколко дни след като беше потвърдено, че ще играе за Cloud9 на BLAST Pro Series Istanbul, вместо Martin "STYKO" Styk, който е под наем в отбора от юли.

Flusha беше сложен на резервната скамейка, след разочароващото представяне на fnatic на FACEIT Major, където те бяха елиминирани в the New Legends Stage, като имаха само 2 победи и 3 загуби.

С това, flusha слага край на 5-годишния си престой в организацията, през който той успя да спечели много титли, включително три Major-а (DreamHack Winter 2013, ESL One Katowice 2015 и ESL One Cologne 2015)

25-годишният играч ще се присъедини към бившия си съотборник във fnatic - Maikil "Golden" Selim, който подписа с Cloud9 през август, след като и той беше сложен на резервната скамейка. От август 2017 до юни 2018, шведите спечелиха IEM Katowice и WESG 2017 Finals.

"Надявам се до донеса опит в този талантлив и млад състав и нямам търпение да започнем да се опознаваме. От там нататък ще започнат и победите!"

Cloud9, които ще се изправят срещу MIBR, в първия им мач на турска земя е насрочен за петък, в 19:00.

Отборът на американската организация изглежда така:

 

United States Timothy "autimatic" Ta
United States William "RUSH" Wierzba
United States Tyler "Skadoodle" Latham
Sweden Maikil "Golden" Selim
Sweden Robin "flusha" Rönnquist

United States Soham "valens" Chowdhury (треньор)

 

 

Източник: HLTV 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар