fnatic са следващият поканен отбор за DreamHack Masters Dallas
CS:GO

fnatic са следващият поканен отбор за DreamHack Masters Dallas

Fnatic бяха поканени на DreamHack Masters Dallas, събитието, в което ще участват и българите от Windigo, които се класираха преди няколко седмици.

Трикратните Major шампиони от fnatic са десетият отбор, който потвърди участието си за събитието в Далас, Тексас, като те се присъединяват към отборите на Liquid и FaZe, едни от най-големите сили на турнира, респективно номер две и номер пет отбори в света.

Fnatic бяха на крачка от спечелването на StarSeries i-League Season 7, където бяха спряни от Natus Vincere в големия финал, но по пътя към него те срещнаха отвори като NiP и NRG (два пъти), както и Vitality и North.


fnatic ще участват на DreamHack Masters Dallas

Изпитанието в Шанхай беше посрещнато много добре от момчетата на Richard "Xizt" Landstrom, които сякаш бяха в криза последните няколко месеца, особено след IEM Katowice Major, където излезнаха още в New Challengers Stage и завършвайки четвърти на WESG Finals и падайки с 15 места в световната ранглиста.

С потвърждаването на fnatic, като участник на DreamHack Masters Dallas, остават само още четири покани, които ще дадат шанс на отбори да се състезават в Kay Bailey Hutchison Convention Center от 28 май до 2 юни. Последните два отбора ще бъдат ясни, след онлайн квалификации, една за китайски отбори, а пък другата за отбори от азиатските страни, не че Китай не е в Азия, просто така се наричат регионите. Китай е регион в CS:GO.

Списъкът с отбори за DreamHack Masters Dallas в момента изглежда по следния начин:

Denmark North
France Vitality
United States Liquid
Other TBA
Other TBA
Bulgaria Windigo
Brazil FURIA
China Китайска квалификация

Sweden NiP
Europe FaZe
Sweden fnatic
Other TBA
Other TBA
France G2
Argentina Isurus
Asia Азиатска квалификация

Нека не забравяме, че българите от Windigo също ще участват на турнира, като те успяха да се класират от затворената квалификация, в която бяха поканени да участват.

Те се изправиха срещу още няколко добре утвърдили се имена в CS:GO сцената, а именно съставите на BIG (с 2 на 0), G2 Esports (с 2 на 1) в полуфинала и AVANGAR (с 2 на 0) на финала, за да се класират накрая за основното събитие в Далас, Тексас, САЩ.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар