Fnatic спечели PLG Grand Slam
CS:GO

Fnatic спечели PLG Grand Slam

Fnatic победи G2 във финала на PLG Grand Slam и стана шампион в Абу Даби.

Всичко започна на Dust2, където Ludvig “Brollan” Brolin направи два фрага, последвани от още два на Jesper “JW” Wecksell, които дадоха предимството на Fnatic, след спечеления CT рунд с пистолети.

G2 отговори мигновено - Alexandre “bodyy” Pianaro отвори рунда с два фрага и французите успяха да го спечелят.

Всичко стана много хаотично след това, като и двата отбора се бореха за контрол над икономиката, като накрая G2 излязоха победители и поведоха с 6-4, но до края на първата част нещата бяха доста завързани и резултатът остана близък - 8-7 в полза на французите.

Вторият рунд с пистолети също отиде при шведите, които поведоха в резултата, след като спечелиха и anti-eco рунда. След четири рунда, които отидоха в полза на Fnatic, Lucas “Lucky” Chastang и Kenny “kennyS” Schrub успяха да направят по три фрага в двата последвали рунда, за да намалят дефицита до 10-11.

Шведите се нагодиха на играта на kennyS и компания и след това успяха да поемат контрола, а французите така и не успяваха да спрат атаките им. Финалният резултат след първата карта беше 16-11 в полза на шведите от Fnatic.

G2 спечели рунда с пистолети на Mirage като CT, като загубиха само един играч, но в рунда след това Freddy “KRIMZ” Johansson напомни за формата си през 2018 година, като направи страхотни три убийства с AK47 и изравни рундовете до 1-1. Цели пет поредни рунда след този отидоха при шведите, преди G2 да успеят да спечелят само един.

И двата отбора след това започнаха да разменят рундове, като резултатът стана 7-3 в полза на шведите. Икономиката на G2 беше в крах, което доведе и до крайния резултат за първата част, който беше 10-5 в полза на Fnatic.

Вторият рунд с пистолети отиде при G2, които още имаха надежди за спечелване на мача, че дори взеха и anti-eco рунда след това. Третият рунд въобще не беше приятен за французите, след като Fnatic доста стабилно спечелиха първия си рунд с пушки.
Французите отново затегнаха редиците си, но страхотно отиграване от KRIMZ, който направи две убийства в 3v3 ситуация, отново запази преднината на шведите.

Не след дълго опитите на G2 бяха възнаградени и те успяха да спечелят няколко рунда и да върнат резултата до 13-12 в тяхна полза. Вече с нож опрян до кокала, Fnatic трябваше да се завръща от резултат 12-14 и стигна до 15-14 и дори спечели последния рунд, за да може победата да бъде най-сладка.

Това беше победа с 2-0 за шведите и така те вдигнаха титлата в Абу Даби и станаха шампиони на PLG Grand Slam.
 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар