G2 обмислят да вземат отбора на shox
CS:GO

G2 обмислят да вземат отбора на shox

G2 Esports обмислят подписването на договор с новия отбор на Richard "shox" Papillon, който включва неговия стар приятел Kevin "Ex6TenZ" Droolans, според Flickshot.fr.

След като отбора на G2 не показват добри резултати, дори след като Richard "shox" Papillon реши да не играе с отбора и даде капитанската лента на Nathan "NBK-" Schmitt.

С като NBK- като диктатора в игра за отбора си и Oscar "mixwell" Canellas на изпитателен период, G2 завършиха 13-ти - 16-ти на DreamHack Masters Marseille и 7-ми - 8-ми на IEM Sydney, паднаха на 11-то място в световната класация.

В началото G2 решиха да дадат шанс на отбора да се докаже до следващия Major, през Септември, но след това което се случва последно време, явно организацията вече има други планове, които включват shox и новия му отбор.

25-годишният играч иска да се събере отново с неговия бивш съотборник Kevin "Ex6TenZ" Droolans и Edouard "SmithZz" Dubourdeaux, като и двамата в момента са свободни агенти. Белгиецът е извън игра от Февруари месец, когато беше освободен от LDLC, а SmithZz реши да не бъде повече треньор на G2 през Март месец, за да играе отново професионално.

Kenny "kennyS" Schrub, който беше част от плановете на shox, изглежда сякаш е ОК с идеята за новия отбор. По всичко изглежда, че NBK- също ще получи покана за новия отбор, за да може те да задържат своя статус "legend"

Ако G2 решат да подкрепят shox, играчите в отбора до момента ще са:

France Richard "shox" Papillon
Belgium Kévin "Ex6TenZ" Droolans
France Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
France Kenny "kennyS" Schrub 

 

Източник: HLTV

 

Няма коментари

Напиши коментар