GameAgents League се завръща със Season 3
CS:GO

GameAgents League се завръща със Season 3

GameAgents обявиха новия сезон 3 на CS:GO лигата си, след четиригодишна пауза.

Третото издание на GameAgents League ще приветства 16 отбора в Swiss групова фаза, която ще започне на 29 април, а топ осем от отборите ще се класират за плейофите.

Това ще бъде първият път, в който GameAgents league ще използва Swiss формат, като в предишните сезони те използваха други формати и по-малко отбори.


AGO Esports ще участват на GameAgents League Season 3

AGO (които наскоро завършиха на второ място на WESG Finals, след като отпаднаха от българите - Windigo Gaming), ex-3DMAX и шведското дуо Chaos и Ancient са някои от по-добрите отбори, които ще участват в този турнир, като пълният списък изглежда по следния начин:

Denmark Tricked
Finland HAVU
Poland x-kom
Germany expert
Poland Izako Boars
Sweden Ancient
France ex-3DMAX
Denmark ex-Fragsters

Sweden Chaos
Finland SJ
Europe GameAgents
CIS Syman
Portugal Giants
Brazil Sharks
Poland AGO
Belarus Nemiga

Започнаха да се появяват и по-малките турнири, след като пазарът със скинове, чрез уебсайтове беше спрян от Valve преди известно време, това нарани доста компании, които рекламираха, чрез турнири.

За съжаление по този начин малките отбори играеха квалификации за по-големи турнири и така и не стигаха до тях. Единствените турнири, на които играеха по-малки отбори бяха локалните, като под локални имам предвид, например ESL Southeast Championship и подобни. Сега отново наблюдаваме раздвижване и отново имаме по-малки турнири за по-малки отбори, което е много добре, защото това им позволява да се развиват.

На мен лично ми е интересно какво ще направят Ancient с Markus "pronax" Wallsten. 

В този нов вариант на Ancient, освен бившото fnatic дуо - pronax и znajder, сега ще видим и друг добре познат играч - Robin "robiin" Sjogren. Неговият бан беше премахнат от Valve, след четири години забрана за игра в Major турнири.

За да запълни състава, отборът се обърна към две изгряващи шведски звезди: 20-годишният Rasmus "kreaz" Johansson, който вече няма да играе за duttdutt (отбор, който стана четвърти на IeSF World Championship 2017). kreaz също така игра и за Red Reserve на Bets.Net Masters като stand-in. 

Другият играч е 16-годишният Peppe "Peppzor" Borak, който се състезава в ESEA S29 Advanced с отбора на tragigt.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар