Групите за финалите на ESL Pro League S8
CS:GO

Групите за финалите на ESL Pro League S8

Можете да наблюдавате финалите на ESL Pro League S8 с коментар на български език пряко по HaveFunTV.

Финалите на ESL Pro League Season 8 са пред вратата ни, но преди да ви разкрия групите, нека си припомним представянето на българите от Windigo.


Снимка: HLTV

За жалост те не успяха да се класират за финалите, като не им достигнаха само пет точки. Хубавото е, че ще ги наблюдаваме в ESL Pro League Season 9. Пред тях е отборът на G2, който в момента понася промени и едва ли ще е в добра кондиция за финалите. Щеше да бъде много по-добре, ако българите се бяха класирали, защото щяха да ни поднесат по-добро шоу. 

След пристигането на Валентин "poizon" Василев в отбора, играчите на Windigo започнаха да се представят доста по-силно, като успяха да победят тазгодишните шампиони от ESL One New York - mousesports, както и отбора на Fnatic, и то с по 2 - 0 всеки.

Бяха на косъм от това да победят Astralis на de_dust2, но опитът си каза думата и след многобройни грешки те загубиха с 16-14, както и с 16-13 на Overpass.

Играчите на Natus Vincere не оставиха никакви шансове на българите, като ги победиха с 16-11 и 16-8. BIG също се справи с Windigo, макар да срещна затруднения на Nuke, където резултатът беше 19-17, а Overpass беше спечелен убедително от немците с 16-4.

G2 се справи с българите на dust2 с 16-14, като отново грешките в отбора бяха доста, но пък на Overpass Windigo блестеше и размаза французите с 16-3.

Един от злополучните мачове беше срещу FaZe и там гледката не беше хубава - 16-5 и 16-8, две бързи победи за All-Star отбора.

Първият мач на българите беше срещу AGO, където Windigo спечели на Mirage с 16-7 и загуби на dust2, която се оказа тяхната карта криптонит, защото отново след страхотни грешки загубиха след overtime с 19-17. Последва победа над Heroic s 16-10 на dust2 и загуба с 22-19 на Train.

Space Soldiers се справи с Windigo много убедително - 16-8 на Mirage, а после на Dust2 резултатът беше 16-14.

Предпоследният мач на българите ги изправи срещу HellRaisers, като залогът беше LAN финали. Windigo спечели с 19-15 на Mirage и с 16-1 на Dust2, но за жалост G2 успя да вземе карта на Natus Vincere и BIG, което беше неочаквано, и така отборът се класира, а Windigo остама само на 5 точки от седмото място и мечтаните LAN финали.

Ако не сте гледали мачовете или искате да си припомните какво точно се случи, може да го направите като посетите нашия YouTube канал, където има записи от всички срещи на Windigo.

Нека продължим с групите за финалите:

Group A
Denmark Astralis
Germany BIG
North America Liquid
Other HellRaisers
Australia Renegades
France G2
Brazil INTZ
China ViCi

Group B
Brazil MIBR
Ukraine Natus Vincere
Canada Ghost
Denmark North
United States NRG
Europe mousesports
Australia ORDER
Brazil Sharks

Първите мачове ще бъдат следните:

Group A:

Denmark Astralis vs. China ViCi
Australia Renegades vs. Other HellRaisers
North America Liquid vs. France G2
Brazil INTZ vs. Germany BIG

Group B:

Brazil MIBR vs. Brazil Sharks
United States NRG vs. Denmark North
Canada Ghost vs. Europe mousesports
Ukraine Natus Vincere vs. Australia ORDER

Скоро ще пуснем програма с мачовете, които ще може да наблюдавате пряко и ексклузивно по HaveFun TV с коментар на български език. А до тогава, както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар