Груповата фаза за iBUYPOWER Masters 2019 е ясна
CS:GO

Груповата фаза за iBUYPOWER Masters 2019 е ясна

Организацията обяви груповата фаза за iBUYPOWER Masters 2019.

В група А можем да видим световния номер 1 - Astralis, които са заедно с fnatic, Cloud9 и compLexity.

iBUYPOWER Masters 2019 ще бъде първото събитие за Jordan "Zellsis" Montemurro и Ricardo "Rickeh" Mulholland в техните нови отбори - Cloud9 и compLexity, респективно.


Astralis отново са фаворити за спечелване на още едно събитие

Колкото до груба Б, там са Liquid, FaZe Clan, Ghost и Luminosity. Liquid и FaZe ще играят в Лос Анджелис с техните нови състави, включващи Jake "Stewie2K" Yip и Dauren "AdreN" Kystaubayev.

Stewie2K беше разменната монета между отборите на Liquid и MIBR, като бразилците си върнаха Epitacio "TACO" de Melo и с него взеха и Wilton "zews" Prado (бившият треньор на Liquid).

Тук идва въпросът как Stewie ще се впише в картинката на Liquid? От другата страна са MIBR, които взеха felps и така завършиха изцяло бразилския състав, който ще се опита да се бори с големямата сила - Astralis.

iBUYPOWER Masters 2019 ще се проведе от 19-20 януари в Лос Анджелис, където осем отбора ще се борят за голямата награда от 200 000 долара.

Ето и самите групи на турнира:

Група А
Denmark Astralis
Sweden fnatic
United States Cloud9
North America compLexity

Група Б
United States Liquid
Europe FaZe
Canada Ghost
Brazil Luminosity

За да улесним още повече зрителите, ще оставим и първите мачове на турнира:

Група А
Denmark Astralis vs. North America compLexity
United States Cloud9 vs Sweden fnatic

Група Б
United States Liquid vs. Brazil Luminosity
Europe FaZe vs. Canada Ghost

Определено се очертава интересен турнир при наличието на такива отбори. Промяната на съставите е глътка свеж въздух за зрителите, а и за отборите. Дали Zellsis ще се представи на ниво за Cloud9? Въпросите са много, а очакванията - големи.

FaZe срещу Ghost ще бъде най-чаканият мач, заради новото попълнение AdreN, който трябва да влезне в обувките на karrigan, но кой ще бъде IGL на FaZe? За известно време това беше Nikola "NiKo" Kovac, но това може да се е променило. Липсата на karrigan определено ще си каже думата, но дали в положителен или отрицателен смисъл, не можем да кажем.

А докато екшънът започне, след около седмица, вие се подготвяйте за много емоции, защото ние ще коментираме Katowice 2019 Minor, с участието на Windigo на български език, само и единствено по HaveFun TV!

И не забравяйте... както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар