GuardiaN стана MVP на ELEAGUE Invitational
CS:GO

GuardiaN стана MVP на ELEAGUE Invitational

Ladislav "GuardiaN" Kovacs получи наградата за най-полезен играч на ELEAGUE CS:GO Invitational.

27-годишният талант спечели наградата за най-ценен играч, а надпреварата беше много ожесточена, като буквално трябваше да направи невероятна последна карта на финала, за да наклони везните на своя страна.

Във финала срещу Cloud9, той имаше 2.11 рейтинг на Train и общо 34 убийства за 25 рунда.

С това представяне в решаващата карта, GuardiaN направи 1.09 рейтинг за целия турнир, като задмина своите съотборници - Havard "rain" Nygaard и Olof "olofmeister" Kajbjer, както и играча на опозицията от Cloud9 - Fabien "KioShiMa" Fiey.


GuardiaN печели своя втори медал за най-ценен играч с отбора на FaZe

Словашкият ветеран беше в топ 5 в осем категории, като водеше в KDD (+30), AWP убийства на рунд (0,48) и общо убийства с AWP (132).

Това е общо осмия MVP медал в кариерата на Ladislav "GuardiaN" Kovacs и втори, след като се присъедини към звездния състав на FaZe Clan, като последния път в който го спечели беше на IEM Sydney.

GuardiaN е добре познат с неговите умения със снайпер и той доказа още веднъж, че ако има мотивацията да играе, то той може да доминира над младите таланти на CS:GO сцената.

Аз лично наблюдавах неговото 1v5 изпълнение точно преди година на IEM Katowice 2018, когато игра срещу fnatic и успя да изкара този тежък рунд:

Той направи подобно отиграване срещу отбора на Cloud9 във финала на ELEAGUE CS:GO Invitational, което отново ни показва, че макар в залеза на кариерата си, GuardiaN е един от най-страховитите снайперисти, които сме наблюдавали в тази игра.

Интересното е, че HLTV са решили да дават MVP медал за турнир от общо четири отбора, а тези медали по принцип имат тежест върху крайното класиране на индивидуалните играчи в края на годината. Ако този медал има същата тежест, каквато MVP медал от турнир в който участват всички топ отбори, то тогава това не би било честно. 

Въпреки всичко ние вярваме, че хората зад тази идея са си написали домашното. Общо четири отбора се бореха за голямата награда, а именно блестящото представяне на GuardiaN спечели и последната карта в полза на FaZe, които станаха и шампиони на ELEAGUE CS:GO Invitational.

Следващото голямо събитие пред ветерана ще бъде IEM Katowice Major 2019, а вие ще може да го наблюдавате пряко по HaveFun TV, с коментар на български език!

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар