HellRaisers подписаха с oskar и lmbt
CS:GO

HellRaisers подписаха с oskar и lmbt

С идването на Tomas "oskar" Stastny, Bence "DeadFox" Borocz ще седне на резервната скамейка. Вече знаем и бъдещето на бившия треньор на mousesports - Sergey "lmbt" Bezhanov.

В официално изявление, oskar сподели, че е подписал за "кратък период от време", въпреки, че първоначално той каза, че "има нужда да си вземе почивка от CS".

Така чехът ще заеме мястото на Ozgur "woxic" Eker, който пък замина посока mousesports, а oskar отново ще носи цветовете на HellRaisers, както направи пре 2016.

Заедно с oskar, друг член от първия международен състав на HellRaisers ще направи своето завръщане и това е lmbt, който ще заеме поста треньор, на мястото на Amiran "aMi" Rehviashvili.


oskar отново се завръща в HellRaisers, след три години

"HellRaisers са първият отбор, в който показах интерес, а и харесвам ANGE1. Първоначално не бях сигурен, защото имах нужда от почивка от CS, но след това реших да поиграя за кратко време. Ще направя всичко по силите ми да не разочаровам HR. Като цяло се чувствам добре, понеже се завръщам и нямам търпение да започна да унищожавам мечтите на някои отбори" - каза oskar.

lmbt добави:

"След дълъг период на изчакване и тежки решения, oskar и аз се завърнахме в HR, моят първи международен отбор. Сигурен съм, че ще споделим нашия опит с момчетата, за да достигнем нови висоти!" 

HellRaisers се разделят с aMi, който беше временен треньор на състава, след напускането на Ivan "Johnta" Shevtsov, но пък той беше дълго време анализатор в отбора.

Личното ми мнение е, че oskar е един от най-добрите снайперисти в света, макар рефлексите му да не са като на s1mple или GuardiaN, то той неведнъж ни е доказвал, че се позиционира перфектно и винаги всява страх в противниците си.

От друга страна, нямам наблюдения около lmbt, но ако съдим по формата на mousesports до преди няколко месеца, определено украинецът има нужда от глътка свеж въздух или по друг начин казано - нова среда или нов отбор, което и получи.

Нека пожелаем успех на момчетата и дано oskar и lmbt да им помогнат да изкачват тежката стълбица, след като последно време нивото на игра се вдигна значително, но все още никой не може да догони Astralis.

В момента отборът на HellRaisers изглежда така:

Ukraine Kirill "ANGE1" Karasiow
Kazakhstan Abay "Hobbit" Khasenov
Jordan Issa "ISSAA" Murad
Czech Republic Tomáš "oskar" Šťastný

Ukraine Sergey "lmbt" Bezhanov (треньор)
Hungary Bence "DeadFox" Böröcz (резерва)

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар