Heroic подсилиха отбора си с BlameF
CS:GO

Heroic подсилиха отбора си с BlameF

Heroic обявиха, че са подписали договор с новото си попълнение Benjamin "blameF" Bremer от Epsilon.

21-годишният датчанин се присъединява към Heroic на мястото на Andreas "MODDII" Fridh, на когото е позволено да преследва своите интереси в друг отбор, след повече от две години в Heroic.

Това се случва само месец, след като Heroic не се класираха за Europe Minor, след загуби от OpTic и ENCE, като MODDII имаше средно по 0.69 рейтинг в квалификацията, което е повече от разочароващо.


blameF е вече официално играч на Heroic

С идването на blameF в отбора, шампионите от TOYOTA Masters Bangkok ще добавят още малко огнева мощ в отбора, която определено липсваше преди това. През 2018, датчанина има средно по 1.32 рейтинг, като помогна на Epsilon да стигне до четвърто място на ESL MDL Season 29 Europe и трето място на ESL Pro European Championship.

Щастлив съм, че се присъединявам към Heroic.

Това е страхотна възможност за мен, която преследвах от доста време. Сега вече съм в страхотна организация с много добри играчи.

Нямам търпение да започна! Също така искам да благодаря на Epsilon за времето ми при тях и да им пожелая късет за в бъдеще.

blameF ще се появи за първи път със състава на Heroic по-късно през месеца на WePlay! Lock and Load, турнир с 12 поканени отбора, който ще се проведе онлайн с 50 000 долара награден фонд.

След идването на Daniel "mertz" Mertz, определено датчаните вдигнаха нивото си на игра, под вещото водене от Adam "friberg" Friberg. Сега с още огнева мощ от Benjamin "blameF" Bremer, със сигурност Heroic ще вдигнат още повече нивото си и ще могат да се борят за по-горни места в класацията на HLTV.

След промяната в състава, Heroic ще изглеждат по следния начин:

 

Sweden Adam "friberg" Friberg
Denmark Asger "AcilioN" Larsen
Denmark Patrick "es3tag" Hansen
Denmark Daniel "mertz" Mertz
Denmark Benjamin "blameF" Bremer

Brazil Luis "peacemaker" Tadeu (треньор)

2019 ще ни предложи доста интересни игри и турнири като цяло, след всичките тези промени, които наблюдаваме последно време. Сякаш единственият топ отбор, който не направи никакви проблеми в края на 2018 и началото на 2019 бяха Astralis, но защо да променяш нещо, което е перфектно? 

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар