IEM Chicago: Пряко по HaveFun TV
CS:GO

IEM Chicago: Пряко по HaveFun TV

Отново влизаме в света на Counter-Strike: Global Offensive, като този път на прицел е IEM Chicago.

Само по HaveFun TV ще имате шанса да наблюдавате IEM Chicago, с коментар на български език от Niku и Lop.

Чикаго пое щафетата за домакинство на IEM от Оукланд и през 2018 ще се спрем в Wintrust Arena, която разполага с 10,000 седящи места и беше отворена едва миналата година.

Груповата фаза е във формат двойна елиминация в мач за една карта, последван от мачове Bo3 във следващата секция от турнира. Победителите от групите отиват директно на полуфинали, докато отборите от долното ниво на схемата ще се борят през четвъртфинали за продължаване в турнира. Финалът е Bo5. 


Изображение: HLTV

Astralis и FaZe, шампионите на FACEIT Major 2018 и  EPICENTER 2018 респективно, са начело в списъка с поканени отбори. Шест отбора се класираха от онлайн квалификацийте - North, AVANGAR, LDLC, Luminosity, eUnited и MVP PK.

Всички поканени отбори може да намерите тук:

Denmark Astralis
North America Liquid
Brazil MIBR
Australia Renegades

Europe FaZe
Europe mousesports
United States NRG
Germany BIG

ESL разкриха и талантите, които ще се появат на английския стрийм, като е много възможно да забележите някои от тях и на нашия. Типичен пример е Alex "Machine" Richardson, който ще бъде водещ на анализаторското бюро, а OJ Borg ще отговаря за забавлението на сцената.

Ето и пълния състав от таланти:

United Kingdom OJ Borg - Водещ
United Kingdom Alex "Machine" Richardson - Водещ на анализаторското бюро
United States Tres "stunna" Saranthus - Репортер
Australia Chad "SPUNJ" Burchill - Анализатор
Denmark Jacob "Pimp" Winneche - Анализатор
Canada Matthew "Sadokist" Trivett - Коментатор
United Kingdom Henry "HenryG" Greer - Коментатор
United States Jason "moses" O'Toole - Коментатор
Denmark Anders Blume - Коментатор

Стига толкова за талантите на ESL, сега е време да ви кажем, че започваме във вторник (06.11.2018) от 20:00, с коментар на български език, ексклузивно по HaveFun TV.

Очаква ни CS:GO на най-високо ниво, а всички добре знаете какви емоции ни предлага ESL Pro League Season 8. IEM Chicago не отстъпва по нищо, като единствения минус ще бъде ограниченото българско присъствие. Единствен Цветелин "CeRq" Димитров и неговия NRG ще се борят за голямата награда от $250 000. На всички вас ви пожелаваме приятно гледане и както винаги - Have Fun!

показване на 1 от 1 Коментар