IEM Sydney 2019 с 250,000 долара награден фонд
CS:GO

IEM Sydney 2019 с 250,000 долара награден фонд

ESL обявиха, че Intel Extreme Masters ще се завърне в Сидни

Това ще бъде 75-то събитие на IEM и ще продължи цели три дни, а всичко ще се случи от 3-5 май в Qudos Bank Arena, на същото място където бяха и предишните две големи събития на ESL в Австралия.

Осем отбора ще получат директни покани за IEM Sydney, докато останалите ще трябва да участват в онлайн квалификации. Европа и Северна Америка ще имат по една квота, а Азия и Океания ще имат три.


IEM ще се завърне в Qudos Bank Arena през май месец (Изображение: HLTV)

Турнирът ще започне с групова фаза, която ще бъде във формат двойна елиминация и ще се проведе от 30-ти април до 2-ри май. Победителите ще се класират за полуфиналите, а вторите и третите в групата ще се класират за първия рунд на плейофите. Турнирът ще завърши с Bo5 финал.

"Това, което успяхме да направим за две години с ESL Австралия и ANZ гейминг обществото е абсолютно невероятно" - каза вицепрезидентът на ESL Michal "Carmac" Blicharz.

"IEM Sydney бързо се превърна във важно еспорт събитие не само в Австралия, но глобално, а ние сме изключително горди от това."

Билетите за IEM Sydney ще започнат да се продават в петък, 16-ти ноември, на ticketek.com.au, а цените варират от 39 до 1,199 австралийски долара, което реално в лева излиза от 50 до 1500 лева.

FaZe са действащите шампиони на IEM Sydney, след като спечелиха изданието на събитието за 2018-та година, след победа над Astralis с 3-0 във финала, а Richard "Xizt" Landstrom игра като stand-in.

 С моментната форма на Astralis и FaZe, не съм сигурен че шампионите ще успеят да запазят титлата си. За последните 73 карти, Astralis имат спечелени 61 и само 12 загубени, което показва колко доминантни са датчаните. От друга страна FaZe се намират в дупка в момента и не могат да намерят себе си. Отбори като Fnatic ще искат да се доказват, след като почти победиха Astralis на IEM Chicago, а mousesports и завръщането на STYKO все още не се е отплатило.

Дали ще видим NRG и Цветелин "CeRq" Димитров? Може би Windigo? Предстои да разберем! А до тогава, както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар