Играч на OpTic India беше хванат с хак на LAN турнир
CS:GO

Играч на OpTic India беше хванат с хак на LAN турнир

По време на мач елиминация срещу Revolution, админ на eXTREMESLAND хвана Nikhil "forsaken" Kumawat да играе с хак.

OpTic India започнаха със загуба турнира eXTREMESLAND, като FrostFire ги победиха с 16-6 и дойде ред за мач елиминация срещу Revolution.

Индийският състав на OpTic спечелиха първата карта - Inferno, с 16-7 и по средата на втората карта беше дадена пауза, която продължи повече от нормалното. Не след дълго админският екип на eXTREMESLAND 2018 Asia Finals обяви, че forsaken е играл с непозволени средства в мача.


OpTic India печелят ESL India Premiership (Изображение: ESL India)

Така OpTic бяха дисквалифицирани от турнира, Revolution взеха служебна победа, а forsaken беше изпратен у дома "още със следващия полет", според CSGO2ASIA.

Представители на CSGO2ASIA бяха на мястото на събитието и разкриха още няколко неща. "B5 платформата за anti-cheat" се включва, след като прихваща подозрителна активност, а това накара админите да проверят компютъра на forsaken. След използване на клавишната комбинация ALT+TAB, админът забелязва че има подозрителна програма, която работи на заден план, но forsaken много бързо я изключва и изтрива. Екипът от админи успява да върне файла, но не и да пусне програмата отново, въпреки това ясно се е вижда какво точно се случва в мача. Ако добавим и включването на anti-cheat системата, всичко това е напълно достатъчно за админите eXTREMESLAND да дисквалифицират отбора.

 

Също така беше хванат интересен кадър, в който виждаме как forsaken се съпротивлява на админ на eXTREMESLAND и не му позволява да провери компютъра.

 

Свързани страници

Виж всички
показване на 1 от 1 Коментар