Играчите на Space Soldiers се разделиха с организацията
CS:GO

Играчите на Space Soldiers се разделиха с организацията

Ismailcan "XANTARES" Dortkardes обяви в Twitter, че играчите повече няма да играят под крилото на Space Soldiers.

В публикацията, играчите казаха че техните планове за бъдещето не били същите, като тези на организацията, което ги е накарало да се разделят.

Все още не е ясно бъдещето на играчите, но за момента ще се подвизават под името ex-Space Soldiers, докато намерят своя нов дом.


Изображение: HLTV

Отбора на Space Soldiers датира от януари месец 2015-та година в състав TuGuX, e1, XANTARES, despe и ONLY, като след не много успешен сезон за отбора в началото на 2016 година организацията решава да се раздели с Emre "e1" Biçere1 и Cihan "ONLY" Gönek, които са заместени от Engin "ngiN" Kor и Ahmet "paz" Karahoca, а след това и двете финални попълнения Engin "MAJ3R" Kupeli и Bugra "Calyx" Arkin в края на 2017-та.

FACEIT Major New Challengers фазата беше един от последните турнири, в който отбора участва, но те играха с Canpolat "hardstyle" Yildiran, след като ngiN нямаше как да отиде в Лондон. BLAST Pro Series Istanbul също не беше успешен за отбора, като на своя земя те завършиха 4-ти. Хубавото за тях е, че се класираха за ESL Pro League Season 8, където в момента имат резултат 5-3, а вие ще може да ги наблюдавате ексклузивно само по HaveFun TV, с коментар на български език!

 

 

Следните играчи, вече не са част от Space Soldiers:

Turkey Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş
Turkey Engin "MAJ3R" Küpeli
Turkey Buğra "Calyx" Arkın
Turkey Ahmet "paz" Karahoca
Turkey Engin "ngiN" Kor

За времето си прекарано под крилете на турската организация отбора успя да спечели сумата от $731,058 и да се класира на два Major турнира (ELEAGUE 2017 и FACEIT Major London 2018), като също така взе участие и на редица престижни турнири като EPICENTER 2016, ESL One Cologne 2017, WESG 2017, ESL Pro League S7, DreamHack Masters Marseille 2018, BLAST Pro Series 2018 и много други. 

Турците се представят адски успешно след първата игрална седмица на ESL Pro League S8, който можете да гледате на български език единствено и само по HaveFun.tv
 

Няма коментари

Напиши коментар