JUGi ще заеме мястото на cadiaN в North
CS:GO

JUGi ще заеме мястото на cadiaN в North

North обявиха пристигането на Jakob "JUGi" Hansen, като той ще бъде новият снайперист в отбора.

Напускането на Casper "cadiaN" Moller слага край на осеммесечния му престой в отбора, като той помогна на състава да спечели GG.BET Ice Challenge, както и да стигне до няколко плейофи на различни големи турнири.

Пристигането на JUGi в North отново събира него и Valdemar "valde" Bjorn Vangsa и Nicklas "gade" Gade, с които той играеше заедно в различни състави на Heroic и OpTic, респективно.


JUGi ще заеме ролята на снайперист в отбора на North

За да компенсират загубата на IGL на отбора на North, valde ще бъде капитан на състава. Отдолу може да намерите и изявление, което ще ви даде малко повече светлина по случая:

"Чувствам, че моментът в който трябва да взема повече отговорност в отбора дойде. Да стана IGL и капитан на отбора не е решение, което се взема за един ден. Това е нещо, което съм мислил много, много пъти по време на кариерата ми и вътрешно знаех, че един ден това ще стане и ще трябва да направя тази промяна, но не знаех, че ще стане толкова рано.

Не мога да ви обещая чудеса за един ден и със сигурност ще срещнем трудности по пътя ни, но мога да ви обещая, че ще жертвам всичко, което е нужно, за да може отборът да се издигне до световния топ. Наистина вярвам, че моята визия и лидерство могат да ни отведат там. Надявам се, че ще ни последвате в нашето пътешествие. Това ще означава много за мен."

С новото попълнение, North сега изглеждат така:

Denmark Valdemar "valde" Bjørn Vangså
Denmark Philip "aizy" Aistrup
Denmark Markus "Kjaerbye" Kjærbye
Denmark Nicklas "gade" Gade
Denmark Jakob "JUGi" Hansen

Denmark Torbjørn "mithR" Nyborg (треньор)

Освен това, реших да поискам мнение от един от нашите коментатори - Теодор "tedd" Борисов, който е голям фен на отбора:

Аз мисля, че valde ще е добър IGL, защото от няколко години е secondary caller при хора като MSL и gla1ve, още от Heroic знае какво е, а е и най-стабилният ни играч. Относно JUGi - по-добър снайперист от cadiaN, със сигурност. Когато е във форма е невероятен, но последните 5 месеца не се справяше добре в OpTic. Иначе valde каза, че JUGi е най-добрият датски снайперист, когато се чувства в настроение. cadiaN е добър играч и допринася много за настроението, ама не мисля, че е играч за топ 5 отбор, така че позитивна смяна като цяло. Ще е интересно да видим, дали valde ще взаимства от работната практика на MSL и gla1ve.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар