Какво точно се случи на CS:GO сцената в последните няколко дни?
CS:GO

Какво точно се случи на CS:GO сцената в последните няколко дни?

Научихме кой играч е спечелил най-много титли в историята на CS:GO и още!

Много пъти сме се питали кой е най-добрият играч на CS:GO откакто играта е създадена, кой е бил най-консистентен или пък кой е най-точен. S1mple или device, NiKo или Coldzera, все въпроси, чийто отговор няма как да бъде един и същ за всяка година.

На 21 август, 2012 година, Counter-Strike: Global Offensive се появи на бял свят, а оттогава досега рожбата на Valve вече има стотици турнири по света.

Като говорим за турнири, Astralis и техните постижения през последната година са нещо невероятно. Датчаните доказаха, че са най-успешният отбор в историята на CS:GO.

И понеже постоянно говорим за отбори, а като говорим за отбори, винаги се стига до Astralis, то сега нека поговорим за играчи.

Tgwri1s публикува класиране на професионалните играчи, според спечелени турнири. Milanovic е взел под внимание турнири, които са били покривани от HLTV.org и всичката статистика е от профилите на играчите. В тези профили може да видите и най-значимите постижения на играчите, както и титлите, които са спечелени от най-големите и престижни турнири. Със сигурност тази информация е достоверна, така че няма как да не се приеме от CS:GO обществото.

Ето и малко българско присъствие, като говорим за носителите на MVP наградата, за последните пет турнира:

 През последните месеци се говори много за Xizt и дали той все още има място на професионалната сцена, като играч:

Според листът, публикуван от Tgwri1s, Richard "Xizt" Landstrom е най-титулуваният играч в историята на играта. Той е спечелил 24 важни състезания, но повечето от наградите му - 15, са в годините от 2012-2013.

От друга страна, Olof "olofmeister" Kajbjer има 23 титли на профила си, като първата му беше от ESWC 2014 и SLTV StarSeries X CS:GO. Olofmeister започна да играе за топ отбори малко по-късно от Xizt, така че той можеше да бъде първенец, ако беше започнал малко по-рано.

Tgwri1s спомена и Nathan "NBK-" Schmitt, като французинът, който се спечелил повече от 20 турнира. Според него, Schmitt винаги е играл в топ отбори от Франция и това продължава в момента, с отбора на Vitality.

А като говорим за Team Vitality, те ще заемат мястото на HellRaisers на StarLadder StarSeries Season 7.

На 14-ти март, mousesports си подсигуриха услугите на Ozgur "woxic" Ecker от HellRaisers, малко по-късно отборът сложи на резервната скамейка Bence "DeadFox" Borotsa и подписаха с бившия снайперист на mousesports - Tomas "oskar" Stastny, както и треньора им Sergey "lmbt" Bezhanov, който замени Amiran "ami" Rekhviashvili.

Набързо минаваме и през Windigo, които успяха да се класират за DreamHack Dallas 2019, след като спечелиха европейската затворена квалификация, като надделяха над отбора на AVANGAR във финала с 2-0 карти, а преди това отново победиха G2 Esports.

StarSeries i-League Season 7 ще се проведе от 30 март до 7 април в Шанхай, като 16 отбора ще се борят за част от 500-те хиляди долара награден фонд. Традиционно, това е един от най-дългите турнири за годината и ни очаква още много екшън.

 

Източник: esportsjunkie

Няма коментари

Напиши коментар