Karrigan вече няма да играе за Envy
CS:GO

Karrigan вече няма да играе за Envy

Играчът на FaZe - Finn "karrigan" Andersen вече няма да играе за Envy, след като договорът му изтече.

Изявлението идва веднага, след като Envy бяха елиминирани от северноамериканската затворена квалификация за IEM Sydney, след 0-2 загуба от Ghost в lower bracket полуфинала.

Датският тактик прекара повече от месец в Envy под наем от FaZe, които са сложили играча като резерва от средата на декември, след като FaZe спечелиха само едно голямо събитие през втората част на 2018 година.


karrigan не успя да постигне нещо и с отбора на Envy

През времето, прекарано в отбора на FaZekarrigan спечели няколко трофея, включително ELEAGUE CS:GO Premier и други ESL събития като ESL One Belo Horizonte и IEM Sydney, но отборът не се представи добре до края на 2018, като спечели само EPICENTER 2018

Имаше и няколко класирания за плейофи, включително четвъртфинал на FACEIT Major, но отпадна в груповата фаза на ESL One New York 2018.

Случващото се беше очаквано от всички, след като се говореше от много време, че датчанинът ще напусне звездния състав, като потвърждение за това беше и поемането на IGL ролята от Nikola "NiKo" Kovac.

28-годишният играч беше извикан от Envy, за да им помогне да се класират на IEM Katowice Major, но отбора не можа да постигне кой знае какво, като дори получи втори шанс да се класира след като играха на Minor Play-in турнира, но там завършиха последни.

В Twitter публикация karrigan написа, че бъдещето му не е ясно, но ще работи здраво, за да подобри играта си, след като имаше повече от ужасно представяне със средно 0.86 рейтинг с американците.

След напускането на karrigan, Envy изглеждат по следния начин:

United States Stephen "reltuC" Cutler
United States Josh "jdm64" Marzano
United States Noah "Nifty" Francis
United States Taylor "Drone" Johnson

Кой ще заеме свободното място в Envy, след напускането на karrigan - не се знае. Очакваме информация в идните дни.

А до тогава, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар